Vitam wint met ‘Food for Thought’ aanbesteding TU Eindhoven


Catering – Vitam gaat vanaf 1 januari 2019 de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) verzorgen op het gebied van eten en drinken. De cateraar wordt verantwoordelijk voor de volledige exploitatie van alle foodoutlets en banqueting activiteiten bij de universiteit. Vitam wist de aanbesteding te winnen met het concept ‘Food for Thought. Dit concept gaat uit van de veranderingen op het gebeid van eten en drinken. Ook bij jongeren. De jongere generatie heeft andere wensen en gezond en lekker eten is daarbij een belangrijk thema. Succesvolle merken en producten zijn van vandaag de dag voor jongeren gebaseerd op ware verhalen. Aansluitend op deze behoeften wisten Vitam binnen het aanbestedingstraject zich te onderscheiden met het maatwerpconcept ‘Food for Thought’, wat in de kern staat voor een sfeervolle ambiance en diversiteit; voor flexibiliteit door te blijven nadenken over nieuwe ontwikkelingen en staat voor goede voeding om te kunnen presteren. Daarnaast staat het concept ook voor ‘stof tot denken’. Gasten raken geïnspireerd om thuis eens wat anders te koken. Campus Kitchen De TU/e wilde op voorhand een conceptuele invulling in de outlets, waarbij diversiteit en variatie zijn gegarandeerd. Eenheid wordt gecreëerd door de introductie van het restaurant ‘Campus Kitchen’ welke voorziet in de dagelijkse behoefte aan een betaalbare en gevarieerde lunch en wat geëxploiteerd wordt in vijf verschillende outlets. Diversiteit ontstaat door onze gespecialiseerde concepten zoals Deli, Bakery Café, Harry Covèrt en Grilzz. Vitam gaat de komende maanden starten met de voorbereidingen om per 1 januari 2019 te kunnen beginnen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Duitse Kannelloni to-go concept komt naar Nederland

Horeca – Ze stonden opvallend onopvallend op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht met een bescheiden, maar smaakvol ingerichte stand: Kannelloni Food Market. Met het nieuwe to-go concept wil het bedrijf, dat onderdeel is van de Duitse Kanne Group, zich onder andere richten op de gezondheidszorgmarkt bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Maar het concept heeft ook kracht als stand alone locatie.

Lees bericht

Rebels van Vitam maakt eten van groente eenvoudiger

Catering – Hoe bereik je nu dat mensen meer groente gaan eten? Cateraar Vitam is continu met deze uitdaging bezig en lanceert deze maand het concept Rebels. Een foodconcept dat het eten van groente gemakkelijk maakt, door groente als snack ´to go´ te presenteren.

Lees bericht


Bikl introduceert gefermenteerde pickles

Introductie - Bikl lanceert tijdens de Horecava gefermenteerde pickles voor horeca en catering. Daarmee is Bikl het eerste merk in Nederland dat zich richt op gefermenteerde groente. Het eerste product bestaat uit gefermenteerde schijfjes augurk in 3 smaken. “Bikl is 100 procent natuurlijk”, zegt directeur en medeoprichter Arend van den Berg. “De combinatie van fermentatie met kruiden leidt tot bijzondere smaken. Elk...

Lees bericht

BAM en Hutten verlengen contract

Catering - Hutten Hospitality Services en BAM Concernhuisvesting hebben hun samenwerking voor het verzorgen van hospitality dienstverlening bij bouwonderneming BAM met twee jaar verlengd. Dat laten beide partijen weten. Hutten verzorgt al sinds 2017 de receptiedienstverlening op zeventien locaties van BAM en regelt ook andere dienstverlening op het gebied van gastvrijheid. Nils Bonder, directeur BAM Concernhuisvesting: “Wij zijn blij met de...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid