VJFB2D en VJFB Eastside heropenen als franchise locaties


VJFB-gerechten zijn kleurrijk en instagrammable / Foto bij: VJFB

Formulenieuws – De veganrestaurants VJFB2D en VJFB Eastside gaan heropenen onder een nieuw franchisemanagement. De twee restaurants in Amsterdam worden voortaan gerund door franchisenemer Raimond Torres.

VJFB2D (Vegan Junk Food Bar) biedt gasten een unieke eetervaring met de tweedimensionale zwart-wittekeningen die het interieur van het restaurant domineren. De locatie is gevestigd aan het Staringplein en heeft een kleinere menukaart dan de andere VJFB-restaurants, alcoholvrij en met een beperkte service. De kleurrijke VJFB Eastside, gevestigd aan de Eerste van Swindenstraat , heeft wel een volledig VJFB-menu met drankjes en bediening.

Franchise

VJFB  is begonnen met franchising vanwege verschillende franchiseverzoeken uit binnen- en buitenland. De eerste franchiselocatie was in Eindhoven, maar ook vanuit Keulen en andere plaatsen in Duitsland kwamen verzoeken. Nu zijn daar de locaties VJFB2D en VJFB Eastside aan toegevoegd. Naast deze twee locatie blijft de uitbreiding groeien in Duitsland en Spanje.

VJFB™

Vanuit de groeiende drang om een ​​plek te creëren waar iedereen samen kan genieten van Vegan Junk Food, startte VJFB™ haar #EATFORTHEPLANET missie en opende zodoende in 2017 het eerste restaurant in Amsterdam West. Die locatie ging meteen viraal dankzij wereldwijde (social) media-aandacht. Hierop volgde snel meer locaties in Amsterdam en in Eindhoven. Internationaal werd een start gemaakt 2020 met een vestiging in Barcelona. Dit voorjaar opent een tweede VJFB-winkel in Barcelona.

Kleurrijk

VJFB is vooral populair vanwege de innovatieve instagrammable vegan junkfood gerechten, zoals kleurrijke VJFBurgers, Freak Fries en Zeafood, gecombineerd met Signature cocktails. Die gerechten worden aangeboden in street art-achtige interieur met een vleugje chic.

Bron: VJFB/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid