VOCC-leden winnen opdracht voor calamiteitencatering Politie


Catering – Een aantal contractcateraars, aangesloten bij de branchevereniging Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC), heeft een uitvraag van de Politie voor calamiteiten- en evenementencatering gewonnen. De contractcateraars, waaronder Beijk Catering Service, Cater Concept, Leo op het werk!, Van Lier Bedrijfscatering en Smaak Bedrijfscatering, met Meinders Catering als onderaannemer, krijgen de opdracht voor een termijn van 4 tot 6 jaar. Voor de opdracht hebben de partijen een gelegenheidsvennootschap opgericht, ook wel SPV genoemd. De combinatie biedt de Politie veel flexibiliteit en variatie, zoals de mogelijkheid om het aanbod af te kunnen stellen op de lokale wensen en de mogelijkheid om snel op te schalen indien nodig. Uniek De kracht van de samenwerking tussen de VOCC-ondernemers is dat zij een uniek en flexibel aanbod kunnen bieden aan de klanten. Door de geografische spreiding van de ondernemers is het mogelijk om snel in iedere regio een maaltijd te verzorgen. Daarbij kan rekening worden gehouden met de lokale wensen van de gebruikers. Ook is het mogelijk om op landelijk niveau snel en flexibel op acute situaties en calamiteiten in te spelen. De cateraars bieden daarbij een aanbod dat gericht is op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van de mensen. De VOCC vertegenwoordigt de collectieve belangen van middelgrote Nederlandse contractcateraars. Bron: @FoodClicks Catering – Een aantal contractcateraars, aangesloten bij de branchevereniging Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC), heeft een uitvraag van de Politie voor calamiteiten- en evenementencatering gewonnen. De contractcateraars, waaronder Beijk Catering Service, Cater Concept, Leo op het werk!, Van Lier Bedrijfscatering en Smaak Bedrijfscatering, met Meinders Catering als onderaannemer, krijgen de opdracht voor een termijn van 4 tot 6 jaar. Voor de opdracht hebben de partijen een gelegenheidsvennootschap opgericht, ook wel SPV genoemd. De combinatie biedt de Politie veel flexibiliteit en variatie, zoals de mogelijkheid om het aanbod af te kunnen stellen op de lokale wensen en de mogelijkheid om snel op te schalen indien nodig. Uniek De kracht van de samenwerking tussen de VOCC-ondernemers is dat zij een uniek en flexibel aanbod kunnen bieden aan de klanten. Door de geografische spreiding van de ondernemers is het mogelijk om snel in iedere regio een maaltijd te verzorgen. Daarbij kan rekening worden gehouden met de lokale wensen van de gebruikers. Ook is het mogelijk om op landelijk niveau snel en flexibel op acute situaties en calamiteiten in te spelen. De cateraars bieden daarbij een aanbod dat gericht is op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van de mensen. De VOCC vertegenwoordigt de collectieve belangen van middelgrote Nederlandse contractcateraars. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Krekerij stopt in huidige vorm per direct

Beëindiging – Startup De Krekerij in Den Haag beëindigt de activiteiten per direct. Dat heeft medeoprichter Sander Peltenburg laten weten. De omzetten afgezet tegen oplopende kosten maakten verder ondernemen niet meer mogelijk.

Lees bericht


Nieuwe cao catering met ruimte voor hospitality

Catering  - Vakbonden CNV Vakmensen, FNV Catering en De Unie en werkgeversorganisaties VENECA en VOCC hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een cao voor de catering en de inflight-medewerkers met ruimte voor hospitality voor de komende twee jaar. De nieuwe cao heeft de ingangsdatum van 1 april 2022.

Lees bericht

UWV: ‘Tijd dringt voor definitieve berekening 2e periode NOW

NOW-regeling - Met nog een maand tot de deadline moet 53,3% van de werkgevers in de horeca en catering branche de definitieve berekening voor de tweede periode NOW nog aanvragen. Als werkgevers de definitieve berekening niet tijdig aanvragen, kan dat leiden tot een terugvordering van het complete voorschot. UWV gaat horecaondernemer daar deze maand nadrukkelijk op wijzen door extra communicatiemiddelen in...

Lees bericht

Landelijke actie ‘Samen Lunchen’ uitgesteld tot 2021

Campagne – De landelijke campagne ‘Samen Lunchen’, om de bedrijfscatering te ondersteunen door mensen vaker te laten lunchen in een restaurant, wordt uitgesteld tot 2021. Verschillende producenten en leveranciers pakten deze zomer het initiatief op in de verwachting dat de maatregelen dit najaar zouden versoepelen en wilden de bedrijfscateraars een steuntje in de rug bieden.

Lees bericht


Foodservicesector organiseert campagne voor cateraars

Campagne – ‘Samenlunchen’ heet het initiatief dat vandaag bekend is gemaakt in een uitzending van Foodservice XS. Het gaat om een campagne die door Unilever Food Solutions is geïnitieerd en mensen weer het vertrouwen moet geven de kantine te bezoeken. Inmiddels wordt de campagne die de cateringbedrijven ondersteunt door zo'n 15 foodservicebedrijven gesteund.

Lees bericht




© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid