Volledig verbouwde Sligro Arnhem heropent 15 maart


Visafdeling bij Sligro, niet bij de vestiging in Arnhem

Groothandel Dinsdag 15 maart wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Arnhem heropend. De opening wordt verricht door Angelique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Raymond Clements (vestigingsdirecteur Sligro Arnhem).

De groothandel is volledig verbouwd. Het assortiment is uitgebreid, zo laat de groothandel weten. En ook heeft de locatie een compleet nieuwe versafdeling gekregen met een divers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, AGF en brood & banket. Raymond Clements, vestigingsdirecteur: “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus, want wij bleven gewoon in bedrijf en we hebben geprobeerd de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken”.

Culinair podium

Ter gelegenheid van de opening worden op 15 maart inspirerende kookdemonstraties en workshops gegeven en zijn er vele culinaire activiteiten met proeverijen. Er worden masterclasses gegeven door onder meer tv-kok Angélique Schmeinck (SVH Meesterkok en bekend van 24Kitchen) en er zijn culinaire demonstraties, die worden verzorgd door onder andere Hans van Wolde (Brut 172★★, Reijmerstok), Hans van Engelsen (’t Raedthuys, Duiven), Mark Minkman (LETS, Oosterbeek) en Tom Lamers (het Koetshuis, Bennekom). Sligro Arnhem opent op 15 maart om 11.00 uur.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht


Sligro terug op omzetniveau van voor corona

Groothandel – Sligro wist in de eerste drie maanden van dit jaar de omzet naar een niveau te brengen van voor de coronamaatregelen. Weliswaar viel de omzet in catering nog wat tegen, maar daar tegenover stond een verdere groei in bezorging aan bedrijven.

Lees bericht

‘Sligro wint marktaandeel in Nederland en België’

Groothandel - “Jaar op jaar vergelijkingen zijn weinigzeggend in tijden van COVID-19, maar over de afgelopen twee jaar zien we dat we zowel in Nederland als België marktaandeel gewonnen hebben. Onze weerbaarheid als organisatie, vanuit een cultuur vol ondernemerschap en daadkracht, bleek ook in 2021 groot”, aldus CEO Koen Slippens bij de presentatie van de jaarcijfers.

Lees berichtLichte daling jaaromzet Sligro ondanks groei vierde kwartaal

Groothandel – Ondanks een forse groei in het vierde kwartaal van 2021 is de jaaromzet van Sligro Food Group licht gedaald. De omzet kwam met €1.898 miljoen 2,5% lager uit dan de omzet ad €1.946 miljoen in 2020 een jaar eerder, ondanks de stijging van 21,5% in het vierde kwartaal van 2021 ten opzichte van vorig jaar.

Lees bericht

De Splinter en Sligro gaan samen petrolconcepten ontwikkelen

Petrol - Na een uitvoerig tenderproces heeft inkooporganisatie SWO de Splinter uiteindelijk gekozen voor samenwerking met Sligro. Daarmee wordt de samenwerking met de groothandel voortgezet. Daarnaast gaan beide partijen gezamenlijk nieuwe concepten ontwikkelen. De eerste is er al: een koffieconcept in verschillende variaties.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid