Vollenhoven Olie opent tweede Bufkes in Sint-Oedenrode


Petrol - De Limburgse formule Bufkes en Vollenhoven Olie continueren hun samenwerking. Bij de Avia-vestiging aan de Alfred Nobelstraat 20 in Sint-Oedenrode is als onerdeel van die samenwerking op 6 juli de tweede Bufkes geopend.

Bufkes had al een vestiging binnen het tankstation van Vollenhoven Olie aan de Eisenhowerlaan te Eindhoven. “De Bufkes-formule is complementair aan onze shops en dat is de reden om de samenwerking verder uit te bouwen,” aldus Willem Van Hettema van Vollenhoven Olie. Hij ziet de toekomst voor de shopformule ook positief in en geeft aan dat er al gesprekken worden gevoerd om in de toekomst bij meer Vollenhoven Olie locaties een Bufkes te integreren. Vooral ook omdat het assortiment, de snelle service en de hoge kwaliteit van Bufkes aansluit bij wat de automobilist wenst.

Begrip

Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels bij veel mensen een begrip. De Limburgse formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien. Niet alleen binnen petrol, maar ook in combinatie met andere partijen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees bericht
Nieuwe shopformule van Van Staveren heet Jitha’s

Petrol – Jitha’s heet de nieuwe shop van tankstationorganisatie N. van Staveren, vernoemd naar de directeur Jitha van Staveren van het bedrijf. Zij wilde al jaren een tankstationshop volgens haar eigen visie en naar haar hart neerzetten en dat is nu gelukt.

Lees berichtPlus Supermarkten en Bufkes gaan samenwerken

Supermarkten - Plus Danny Rosenboom en Bufkes gaan een pilotvestiging openen bij de Plus supermarkt op het Gebrookerplein in Hoensbroek. Deze testlocatie is de eerste van 2 Plus locaties die dit jaar zullen openen, medio september volgt Plus Dennis Van Moorsel in Budel. De locaties gaan werken volgens het Bufkes Express concept. Bij dat concept ligt de focus op het snel...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid