Voortaan No Fairytales ‘groente tortilla’ bij Shell


Petrol – Na een succesvolle pilot gaan Shell en No Fairytales hun samenwerking verlengen met de groente tortilla’s. De groentewraps komen in alle 200 eigen tankstations van Shell in een tweetal variaties in het koelschap beschikbaar.

Shell wil het aanbod aan gezonde producten vergroten voor de ‘on the go’-reiziger. De wortel tortilla’s, gemaakt met 45% groenten, passen daarin. De groentewraps worden vers voor de reizigers bereid en zijn geschikt als lunch of snack.

De No Fairytales groentewraps zijn verkrijgbaar in twee varianten, de Mediterraanse wrap met kip en de wrap met gerookte ASC Noorse zalm.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees bericht


No Fairytales lanceert een verse salsa

Introductie -  No Fairytales heeft een nieuwe innovatie gelanceerd: een verse salsa gemaakt van vers gesneden groenten, zonder toegevoegde suikers, laag in kcal en Nutri-score A. De vers gesneden tomatensalsa van No Fairytales is, na het succes van de groentetortilla’s en burrito’s, het volgende product dat gelanceerd is met als doel consumenten te helpen om gemakkelijk en snel...

Lees bericht
Shell lanceert assortiment vega(n) broodjes en snacks

Formulenieuws – Vanaf woensdag 2 maart kunnen automobilisten langs de (snel)weg genieten van een vega(n) lunch of tussendoortje. Het gaat om producten als focaccia avocado, broodje vega bal en satébroodje. De producten zijn verkrijgbaar bij alle deli2go, deli by Shell en Shell Café locaties in Nederland.

Lees bericht

Shell Hackelaar heropent met shopconcept Shell Café

Formulenieuws – Shell-tankstation Hackelaar langs de A1 bij Muiden is donderdag heropend met het nieuwste Shell-shopconcept, Shell Café. Naast verschillende lokketten voor verse juices, broodjes en snacks staan er ook twee koffiemodules; een counter van Starbucks en van Shell Café.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid