Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp


De seksspeeltjes van EasyToys zijn verkrijgbaar bij meerdere tankstations van Shell, Esso en Texaco

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Webwinkel EasyToys maakte de afgelopen tijd een flinke opmars naar de fysieke winkelschappen. Na eerdere samenwerkingsdeals met Etos, HEMA en Hunkemöller, komen daar nu zestien tankstations bij.

Zorgvuldig uitgekozen

De tankstations die aan de pilot meedoen zijn zorgvuldig uitgekozen door de samenwerkende partijen. Naast de algemene snelweglocaties is er ook nadrukkelijk gekozen voor een aantal buurttankstations en pompshops die bijvoorbeeld in de omgeving van hotels of bij lokale bedrijventerreinen liggen. Op die manier willen EasyToys en GemaQ inzetten op een zo groot mogelijke variëteit aan potentiële klanten. De deelnemende tankstations liggen in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland en Zeeland.

Taboe

Hanex Hospitality is een van de partijen die met de tankstations meedoet aan de pilot. Amy Kouwenberg, marketing- en formulemanager van Hanex Hospitality: “EasyToys is een bedrijf dat taboes doorbreekt en zich richt op het bevorderen van een gezonde en positieve seksualiteit. We zijn blij dat we op deze manier met EasyToys als partner ons steentje kunnen bijdragen.” Letteke van der Kruk, de directeur van GemaQ : “Door onze samenwerking met EasyToys kunnen we voor het eerst sekstoys en andere erotische producten aanbieden in onze tankstationshops, waardoor we die nu ook voor onze doelgroep toegankelijk maken”.

Bron: EasyToys/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hametha (De Haan) koopt Belgische tankstations Maes

Buitenland – In alle stilte heeft het Nederlandse familiebedrijf Hametha het Belgische familiebedrijf Maes overgenomen. Beide bedrijven exploiteren tankstations. Bij Maes gaat om zo’n 300 tankstations, waarvan 24 locaties een shopconcept hebben onder de naam l’Unique.

Lees bericht


The Villy opent tweede locatie in Terraced Tower Rotterdam

Hospitalityconcept - Hanex Hospitality Group opent na The Villy Rhapsody in Amsterdam, nu een tweede locaties in de Terraced Tower in Rotterdam. De locatie in het Maritiem District gaat 15 mei open, om de hoek van de Markthal. Met deze nieuwe locatie brengt Hanex ‘village living’ naar het bruisende hart van de Maasstad.

Lees bericht

Nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk bij KLIK

Formulenieuws – KLIK Den Bosch heeft een nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk. De tankstationlocatie maakt onderdeel uit van de KLIK groep. Convenience Retail Solutions (CRS) is al geruime tijd partner is op het gebied van retail development en digitalisering voor deze formule. Deze samenwerking is nu verder geïntensiveerd met de implementatie van de vernieuwde Foodservice Wall met Scan &...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid