Vrumona introduceert Ranja Fruitmix voor kinderen


Introductie – Het meerderheidsbelang dat Vrumona in maart heeft genomen in Ranja, heeft de eerste vrucht afgeworpen binnen out-of-home. Deze maand introduceert het frisdrankbedrijf uit Bunnik een nieuw drankje voor kinderen: Ranja Fruitmix Aardbei & Framboos. De fruitmix is bestemd voor de horeca en zit in eet 20 cl glazen flesje. Ranja Fruitmix Aardbei & Framboos speelt in op de steeds groter wordende vraag naar smaakvolle en verantwoorde producten binnen de horeca. Vooral voor kinderen is er momenteel weinig beschikbaar, aldus Vrumona in een toelichting. Alternatieven zoals Chocomel Original, Fristi Rood Fruit of appelsap bevatten, volgens het bedrijf, relatief veel suiker en calorieën. Terwijl de Ranja Fruitmix 40% minder suiker bevat dan deze producten. De Ranja Fruitmix is een koolzuurvrije drank op basis van water en natuurlijk vruchtensap en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Naast de Ranja Fruitmix heeft Vrumona ook vruchtenlimonadesiropen in fles voor het retailsegment geïntroduceerd. Bron: @FoodClicks Introductie – Het meerderheidsbelang dat Vrumona in maart heeft genomen in Ranja, heeft de eerste vrucht afgeworpen binnen out-of-home. Deze maand introduceert het frisdrankbedrijf uit Bunnik een nieuw drankje voor kinderen: Ranja Fruitmix Aardbei & Framboos. De fruitmix is bestemd voor de horeca en zit in eet 20 cl glazen flesje. Ranja Fruitmix Aardbei & Framboos speelt in op de steeds groter wordende vraag naar smaakvolle en verantwoorde producten binnen de horeca. Vooral voor kinderen is er momenteel weinig beschikbaar, aldus Vrumona in een toelichting. Alternatieven zoals Chocomel Original, Fristi Rood Fruit of appelsap bevatten, volgens het bedrijf, relatief veel suiker en calorieën. Terwijl de Ranja Fruitmix 40% minder suiker bevat dan deze producten. De Ranja Fruitmix is een koolzuurvrije drank op basis van water en natuurlijk vruchtensap en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Naast de Ranja Fruitmix heeft Vrumona ook vruchtenlimonadesiropen in fles voor het retailsegment geïntroduceerd. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

#SAMENLUNCHEN campagne steunt cateraars

Catering - Omdat de catering binnen scholen weer opstart en ook kantoren weer medewerkers ontvangen, heeft een aantal bedrijven uit de levensmiddelensector het initiatief genomen tot een gerichte #SAMENLUNCHEN campagne. Met de campagne willen zij de cateringsector een hart onder riem steken en de cateringrestaurants weer vol krijgen.

Lees bericht


Vrumona neemt Butcha kombucha op in portfolio

Frisdranken – Door de toenemende vraag naar bijzondere frisdranken, heeft Vrumona besloten om Butcha kombucha op te nemen in haar portfolio, om zodoende de frisdrank breder toegankelijk te maken. Butcha maakte al onderdeel uit van Sir Joe, de craft soda tak van Vrumona.

Lees bericht

‘Het gaat goed met Pepsi, het merk groeit jaar op jaar’

Interview - Pepsi neemt in Nederland een bijzondere positie in. Eigenaar van het merk is PepsiCo, maar het bedrijf dat Pepsi distribueert is Vrumona. Dat heeft consequenties voor de manier waarop de marketing rondom het merk wordt gedaan. Zo doet PepsiCo alle ‘above-the-line’ communicatie en is Vrumona verantwoordelijk voor de ‘below-the-line’ activatie.

Lees berichtVrumona verwijdert één miljard suikerklontjes uit frisdranken

Frisdranken - Vrumona heeft eerder de belofte gedaan goed en gezond drinken voor iedereen mogelijk te maken. Daarom is het bedrijf sinds 2015 bezig om het suikergehalte in haar frisdranken sterk te verminderen. Die missie heeft geleid tot een belangrijk mijlpaal: tot nu toe zijn er één miljard suikerklontjes uit de totale portfolio verdwenen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid