Vrumona onderdeel Royal Unibrew met nieuwe general manager


Ico Kwast wordt de nieuwe general manager bij Vrumona

Overname – Vrijdag 29 september 2023 is Royal Unibrew officieel eigenaar geworden van frisdrankleverancier Vrumona in Bunnik. Op die dag gingen de aandelen van het bedrijf over het van Heineken naar het Deense Royal Unibrew. Ilco Kwast wordt de nieuw general manager bij Vrumona.

Met Royal Unibrew als nieuwe eigenaar kan Vrumona haar groeidoelstellingen nog beter realiseren is de verwachting. Vrumona wordt onderdeel van een internationaal multi-drankenbedrijf dat actief is in de Scandinavische regio, de Baltische landen, Italië, Frankrijk en Canada. “We staan te popelen om deel uit te maken van deze sterke organisatie en aan de slag te gaan met het spannende traject om het bedrijf te positioneren als een multi-drankenplatform in Centraal-Europa,” aldus Lars Jensen, CEO van Royal Unibrew.

Nieuwe general manager

Evelien Sanders-de Boer neemt na 10 jaar afscheid bij Heineken. Zij was de laatste vier jaar de general manager van Vrumona. Kwast gaat haar functie nu overnemen. Kwast heeft 14 jaar bij Heineken gewerkt in verschillende commerciële functies. Daarna werkte hij tussen 2015 en 2018 voor Royal Unibrew als Marketing Director in Denemarken. Tot eind september werkt Kwast bij Cargill als Sales Leader Food & Beverages Europe.

Bron: Vrumona/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona introduceert drie Royal Club Mocktails

Introductie - Alcoholvrij is al een grote trend in zowel bier als sterke drank, maar het aanbod in frisdranken is nog beperkt. Vrumona speelt hier op in met de introductie van Royal Club Mocktails in de klassieke smaken Gin Tonic, Mojito en Ginger Mule. Zonder alcohol en zonder suiker.

Lees berichtHeineken en Social Capital verlengen samenwerking

Samenwerking – Heineken en Social Capital hebben hun bestaande samenwerking onlangs verlengd. Samen gaan zij er voor zorgen dat mensen met een arbeidsbeperking die graag willen werken een betaalde baan krijgen. Die ambitie was recent reden voor een klein feestje, omdat de doelstelling voor dit jaar al is gehaald.

Lees bericht
In 150 jarig bestaan heeft Heineken-bier veel namen gehad

Jubileum – Heineken-bier bestaat 150 jaar en heeft in die tijd heel wat namen gekend. Sommige namen waren ontleend aan een commercial, maar ook de creativiteit van de bierfans speelden een rol bij de totstandkoming van de bijnamen. ‘Biertje?, ‘Goudgele Rakker’, ‘Pilske, of ‘Koude Kletser’, zijn enkele van die namen en die komen nu allemaal op de verpakking te staan.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid