Webinar voor potentiële Bagel & Beans-franchisers


Formulenieuws - Bagels & Beans nodigt potentiële franchisenemers uit om deel te nemen aan het franchise webinar op 28 januari. Iedereen die een eigen Bagels & Beans wil runnen, kan zich voor de sessie aanmelden. Tijdens het webinar vertelt Cathy Kroone, coördinator franchisenemers bij de koffie en broodjesformule alles over het runnen van een eigen vestiging: "Van het eerste contact met Bagels & Beans tot de opening, het aannemen en managen van personeel, inkoop, administratie, financiën enzovoort. Geintersseerden krijgen zo een goed beeld van wat het nu inhoudt om franchisenemer van Bagels & Beans te zijn. Vanzelfsprekend is er ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Het wordt een inspirerende en interactieve sessie." Geen horecaervaring Om franchisenemer te worden is horecaervaring geen voorwaarde. Een stage maakt onderdeel uit van de training en opleiding. Er is vraag naar franchisers in Amsterdam, Zutphen, regio Woerden/Leiden/Gouda en regio Zuid-Limburg. Bagels & Beans Bagels & Beans is 1996 gestart. Het locatie wil uitdragen dat het een vrijplaats is voor bagels, koffie en een moment van rust. Het assortiment bestaat uit: koffie en thee met belegde bagels met bijvoorbeeld creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Alles vers bereid. Bron: @FoodClicks

Formulenieuws - Bagels & Beans nodigt potentiële franchisenemers uit om deel te nemen aan het franchise webinar op 28 januari. Iedereen die een eigen Bagels & Beans wil runnen, kan zich voor de sessie aanmelden. Tijdens het webinar vertelt Cathy Kroone, coördinator franchisenemers bij de koffie en broodjesformule alles over het runnen van een eigen vestiging: "Van het eerste contact met Bagels & Beans tot de opening, het aannemen en managen van personeel, inkoop, administratie, financiën enzovoort. Geintersseerden krijgen zo een goed beeld van wat het nu inhoudt om franchisenemer van Bagels & Beans te zijn. Vanzelfsprekend is er ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Het wordt een inspirerende en interactieve sessie." Geen horecaervaring Om franchisenemer te worden is horecaervaring geen voorwaarde. Een stage maakt onderdeel uit van de training en opleiding. Er is vraag naar franchisers in Amsterdam, Zutphen, regio Woerden/Leiden/Gouda en regio Zuid-Limburg. Bagels & Beans Bagels & Beans is 1996 gestart. Het locatie wil uitdragen dat het een vrijplaats is voor bagels, koffie en een moment van rust. Het assortiment bestaat uit: koffie en thee met belegde bagels met bijvoorbeeld creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Alles vers bereid. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Petra Slokkers versterkt directieteam McDonald’s Nederland

Benoeming – Petra Slokkers is benoemd als Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland. Hiermee wordt ze binnen het directieteam van McDonald’s Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met de 74 franchisenemers en hun restaurantteams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de 22 restaurants die McDonald’s Nederland zelf exploiteert. In totaal heeft McDonald’s 258 restaurants in Nederland, waarvan het overgrote merendeel door...

Lees bericht


Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht

Slokje koffie kan bij Bagels & Beans ook van een stokje

Formulenieuws – Bij Bagels & Beans kunnen de gasten een slokje koffie nu  ook van een stokje krijgen. Samen met ijsmaker NICE heeft de koffieketen een ijsje gemaakt van de koffiebonen van Bagels & Beans en het biologische roomijs van NICE. Het ijsje is gedipt chocolade en vanaf 4 juni exclusief verkrijgbaar bij Bagels & Beans.

Lees bericht

Yoghurt Barn laat toeslag op plantaardige melk vallen

Formulenieuws – Ontbijt- en lunchketen Yoghurt Barn legt geen toeslag meer op de plantaardige opties en maakt het daarmee voor de klanten gemakkelijker om hun keuze te maken. Oprichter Wouter Staal verwacht dat de keten met deze prijswijziging binnen een jaar een verdubbeling van het aandeel plantaardige melk kunnen bereiken.

Lees bericht


Horeko bereidt horeca met webinars voor op herstart

Webinars - Softwareleverancier Horeko uit Amersfoort organiseert van 22 tot en met 26 februari zeven gratis webinars voor horecaondernemers via haar Horeko Academy. De webinars moeten de horecaondernemers voorbereiden op een goede herstart als de tweede lockdown ten einde is.

Lees bericht

Bagels & Beans krijgt nieuwe mede-eigenaar

Formulenieuws - Bagels & Beans heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie.

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid