Westfield Mall of the Netherlands nu geheel geopend


Winkelcentrum – Westfield Mall of the Nederlands in Leidschendam opent morgen, zaterdag 5 juni, officieel de deuren. Vrijwel alle locaties binnen dit voor Nederland unieke shoppingcenter zijn dan gereed. Open zijn dan ook het Eet Theater, de bioscoop en verschillende leisurepunten.

Westfield Mall of the Netherlands is een volledig overdekte shopping- en experience mall van 117.000m2. Met de opening van Het Eettheater en 14 restaurants van lokale tot bekende horecaondernemers biedt Westfield nu de integrale beleving die beoogd was. .“We zijn ontzettend blij dat we met het eet- en uitgaansgedeelte eindelijk volledig de deuren mogen openen en bezoekers een compleet dagje uit kunnen bieden”, aldus Teun Koek, Director Westfield Mall of The Netherlands.

Het Eet Theater

Het gloednieuwe Eet Theater is een toonbeeld van de nieuwste generatie F&B retail bestemmingen. Het bestaat uit drie componenten: leisure o.a. Kinepolis, O’Learys en Gamestate, kwalitatieve restaurants o.a. Tatsu, Wagamama en low key F&B – een centraal plein met bar en food kiosken. Het Eet Theater bevat een mix van lokale en internationale restaurants en biedt een breed assortiment aan smaken. Zo richt Tatsu zich op de smaak van de moderne Japanse keuken. En brengt Ohana Streetfood de authentieke smaken, vers van de kusten van Hawaii. Laffa serveert street food uit het Midden-Oosten. Manneken Pis zorgt voor verse friet voor de snelle trek. En La Catrina brengt traditionele smaken en familierecepten naar het Eet Theater. Enkele andere restaurants waaronder The Butcher en pizza hotspot Toni Loco openen op een later moment in juli.

Dagje uit

Nu het Eet Theater is geopend staat Westfield Mall of the Netherlands nu garant voor een compleet dagje uit. De diverse flagshipstores, de hoogwaardige architectuur (MVSA Architects onder leiding van Roberto Meyer), onderscheidende horecagelegenheden, bijzondere evenementen en breed aanbod aan leisure maakt Westfield een uitzonderlijke locatie in Nederland. Op de bijzondere locatie staat beleving centraal en met de opening van een Kinepolis bioscoop, O'Leary's met bowling, Gamestate arcade hal en het Instagram museum Youseum is er ook voldoende vermaak.

Bron: Westfield/@FoodClciks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Haute fastfood’ concept The Butcher wil international groeien

Formulenieuws – Het 'haute fastfood' concept The Butcher gaat franchisen. Yossi Eliyahoo, eigenaar en oprichter van The Entourage Group en bedenker van het hamburgerconcept wil door de franchisemogelijkheid internationaal fors groeien. The Butcher heeft nu in totaal zes locaties in Amsterdam, Berlijn en Ibiza. Daarnaast is er ook de nog de - award winnende - foodtruck ‘The Butcher On Wheels’. Maar...

Lees bericht


Utrecht Centraal Station krijgt dit voorjaar nieuwe restaurantformules

Convenience - In navolging van onder meer Amsterdam CS openen dit voorjaar ook op Utrecht Centraal Station meerdere winkels en gemaksformules hun deuren. In gebouw Het Paviljoen dat zich bevindt boven spoor 1 en 2 openen binnen enkele weken onder meer fastserviceformule Vapiano (15 maart) en TGI Fridays (23 april) hun deuren. Ook openen er op korte termijn restaurants van fritesformule Manneken Pis, The...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid