Wie maakt de nieuwe Remia Burger & Grill sauce voor 2023?


Remia Professional schrijft een wedstrijd uit voor foodprofessionals voor een nieuwe Burger Sauce

Wedstrijd – Remia Professional wil in 2023 met een nieuwe variant Burger & Grill sauce komen. Een vernieuwende saus, die breed toepasbaar is en in potentie een grote smaak kan worden binnen de bestaande Burger & Grill sauzen serie. Alle foodprofessionals kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Remia Professional speelde in 2014 als een van de eerste sauzenfabrikanten in op de belangstelling voor de gerilde hamburgers. Aanvankelijk met de Smokey BBQ sauce, Smokey Hot Cocktail sauce, American Garlic sauce en Burger Relish, maar deze range werd later uitgebreid met Creamy Bacon Style, Smokey BBQ Honey en Smokey BBQ Beer sauce, uit 7 smaakmakers. Tevens werd er een verbredingsslag gemaakt als het gaat om toepassingsmogelijkheden. De sauzen kunnen nu worden ingezet voor burgers en hotdogs, tot het aflakken van spareribs, het aanmaken van pulled meat en het aftoppen van vlees-, vis en vegagerechten. Aan die rijke range wil Remia Professional nu een saus toevoegen en roept daarvoor de hulp in van de foodprofessionals.

De saus moet wel aan bepaalde criteria voldoen. Zo moet de nieuwe sausreceptuur aanvullend zijn op de bestaande range, geschikt zijn voor DKW (dus niet koelvers), vegetarisch zijn en in kostprijs in lijn met de overige producten. Naast eeuwige roep zijn er voor de deelnemers ook prijzen te winnen. De finale waar de winnaar bekend wordt gemaakt  staat gepland op maandag 19 september, op de eerste dan van Gastvrij Rotterdam in Ahoy. De inschrijving loopt t/m zondag 31 juli.

Bron: Remia/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees berichtFinalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees bericht

Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht


‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht

Volgend jaar eerste Veggie Challenge LIVE

Event – Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april volgend jaar vindt in de Werkspoorkathedraal in Utrecht de eerste Veggie Challenge Live plaats. Dit 100% plantaardige lifestyle event wordt georganiseerd door ProVeg Nederland en MTM Events & Exhibitions, de organisator van Gastvrij Rotterdam.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid