Wie wordt de Beste Opdrachtgever Catering?


Verkiezing - Het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gaat voor de derde keer van start. De finale vindt plaats op donderdag 30 januari op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht. De prijs richt zich op opdrachtgevers die erin slagen om catering van meerwaarde te laten zijn voor hun bedrijf of organisatie. Het Gouden Bestek is door Allesovercatering.nl in het leven geroepen om opdrachtgevers te stimuleren meer oog te hebben voor de kwaliteit van catering. Opvolger Inge Jeurink Jeroen Marré (destijds RTL) was de eerste winnaar van het Gouden Bestek, Inge Jeurink van Amsta (eerder ABN AMRO) de tweede. Bij de beoordeling van de kandidaten kijkt een jury naar een aantal criteria, die op de website van allesovercatering.nl zijn na te kijken. Geïnteresseerden kunnen zichzelf daar met een beknopte motivatie ook aanmelden, of iemand anders aan melden. Bron: allesovercatering.nl/@Fooclicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Duitse Kannelloni to-go concept komt naar Nederland

Horeca – Ze stonden opvallend onopvallend op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht met een bescheiden, maar smaakvol ingerichte stand: Kannelloni Food Market. Met het nieuwe to-go concept wil het bedrijf, dat onderdeel is van de Duitse Kanne Group, zich onder andere richten op de gezondheidszorgmarkt bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Maar het concept heeft ook kracht als stand alone locatie.

Lees bericht

Bikl introduceert gefermenteerde pickles

Introductie - Bikl lanceert tijdens de Horecava gefermenteerde pickles voor horeca en catering. Daarmee is Bikl het eerste merk in Nederland dat zich richt op gefermenteerde groente. Het eerste product bestaat uit gefermenteerde schijfjes augurk in 3 smaken. “Bikl is 100 procent natuurlijk”, zegt directeur en medeoprichter Arend van den Berg. “De combinatie van fermentatie met kruiden leidt tot bijzondere smaken. Elk...

Lees bericht

BAM en Hutten verlengen contract

Catering - Hutten Hospitality Services en BAM Concernhuisvesting hebben hun samenwerking voor het verzorgen van hospitality dienstverlening bij bouwonderneming BAM met twee jaar verlengd. Dat laten beide partijen weten. Hutten verzorgt al sinds 2017 de receptiedienstverlening op zeventien locaties van BAM en regelt ook andere dienstverlening op het gebied van gastvrijheid. Nils Bonder, directeur BAM Concernhuisvesting: “Wij zijn blij met de...

Lees bericht


Johan Boersma benoemd als sales director Sodexo

Benoeming – Per 18 november aanstaande is Johan Boersma aangesteld als verkoop directeur bij Sodexo Nederland. Sodexo is een internationale cateraar, actief in 80 landen met zo’n 40.000 medewerkers in dienst. Vorig jaar behaalde het bedrijf een omzet van 22 miljard euro met een resultaat van 665 miljoen euro. Ook in Nederland is het bedrijf in verschillende segmenten, zoals de zorgmarkt, universiteiten en grotere bedrijven...

Lees bericht

Nieuw logo jubilerend VOCC

Catering - De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) beleeft dit jaar het 5-jarig jubileum en de vereniging vindt dat ook een goed moment om het logo te vernieuwen. Het nieuwe logo legt meer nadruk op de letters VOC waarmee het wil benadrukken dat het de branchevereniging is Voor Ondernemende Cateraars. De vereniging VOCC is voortgekomen uit een initiatief van drie...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid