Wie wordt de Beste Opdrachtgever Catering?


Verkiezing - Het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gaat voor de derde keer van start. De finale vindt plaats op donderdag 30 januari op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht. De prijs richt zich op opdrachtgevers die erin slagen om catering van meerwaarde te laten zijn voor hun bedrijf of organisatie. Het Gouden Bestek is door Allesovercatering.nl in het leven geroepen om opdrachtgevers te stimuleren meer oog te hebben voor de kwaliteit van catering. Opvolger Inge Jeurink Jeroen Marré (destijds RTL) was de eerste winnaar van het Gouden Bestek, Inge Jeurink van Amsta (eerder ABN AMRO) de tweede. Bij de beoordeling van de kandidaten kijkt een jury naar een aantal criteria, die op de website van allesovercatering.nl zijn na te kijken. Geïnteresseerden kunnen zichzelf daar met een beknopte motivatie ook aanmelden, of iemand anders aan melden. Bron: allesovercatering.nl/@Fooclicks Verkiezing - Het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gaat voor de derde keer van start. De finale vindt plaats op donderdag 30 januari op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht. De prijs richt zich op opdrachtgevers die erin slagen om catering van meerwaarde te laten zijn voor hun bedrijf of organisatie. Het Gouden Bestek is door Allesovercatering.nl in het leven geroepen om opdrachtgevers te stimuleren meer oog te hebben voor de kwaliteit van catering. Opvolger Inge Jeurink Jeroen Marré (destijds RTL) was de eerste winnaar van het Gouden Bestek, Inge Jeurink van Amsta (eerder ABN AMRO) de tweede. Bij de beoordeling van de kandidaten kijkt een jury naar een aantal criteria, die op de website van allesovercatering.nl zijn na te kijken. Geïnteresseerden kunnen zichzelf daar met een beknopte motivatie ook aanmelden, of iemand anders aan melden. Bron: allesovercatering.nl/@Fooclicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Markies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines

Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.

Lees bericht



Vitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam

Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...

Lees bericht

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht


Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht

Gedetineerden kunnen bij Sodexo ook zelf koken

Catering – Sodexo gaat het eten en drinken verzorgen op vijf DJI-locaties in Noord Nederland. Het gaat om de Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo, Leeuwarden, Veenhuizen, Zwolle en ter Apel. Gedetineerden krijgen onder andere de mogelijkheid om zelf te koken met verse producten.

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid