Willie Wartaal lanceert eigen Fat Phill’s hamburger met Pockies-boxershort


Rapper Willie Wartaal met zijn ‘burger with a side of boxers’ hamburger

Actie - Rapper Willie Wartaal lanceert in samenwerking met modemerk Pockies en restaurant Fat Phill’s de ‘burger with a side of boxers’. Wie de burger van de artiest via Thuisbezorgd bestelt, krijgt bij het afrekenen de keuze om een schone boxer als bijgerecht te bestellen. “Dit is nog nooit gedaan, een boxer werd nog nooit zo snel bezorgd,” aldus de rapper.

De 38-jarige rapper heeft de hamburger naar eigen smaak en inzicht samengesteld en bestaat uit een reguliere hamburger met een stuk gefrituurde kip, uitgebakken spek, barbecuesaus, uiringen, jalapenos en een schep kaassaus. In een videofilmpje legt hij uit hoe. Het speciale bijgerecht is een ‘a side of boxers’, met een design dat is ontworpen door de rapper. De Pockies boxershorts staan bekend om hun steekzakken voor een mobiele telefoon.

Grap

Pockies begon in 2015 als een grap onder drie studenten. Een van de huidige eigenaren (Michiel Dicker) lag in een ‘normale’ boxershort op de bank. Toen hij nergens zijn telefoon kwijt kon vroeg hij zich hardop af: “Waarom hebben boxershorts geen zakken?” De andere twee eigenaren (Karel Bosman en Rob ten Hoove) zagen wel iets in het idee en het bedrijfje was geboren.

De ‘Burger with a side of Boxers’ is via Thuisbezorgd.nl te bestellen bij de filialen van Fat Phill’s in Amsterdam, Den Haag en Almere. “De hamburger kost 13,50 euro en de boxershort kan daar voor 19,99 euro als bijgerecht aan worden toegevoegd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht



Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht

Nederlandse franchiseformule Fat Phill’s opent in Londen

Formulenieuws -  Het Nederlandse burgerconcept Fat Phill’s opent in het voorjaar van 2024 de eerste franchise locatie in London. De vestiging maakt onderdeel uit van een franchiseovereenkomst met Freshly Baked, dat de komende jaren 100 locaties wil gaan openen in het Verenigd Koninkrijk.

Lees bericht


Volledige geautomatiseerde burgershop opent in California

Buitenland – In Zuid-California is de eerste volledig geautomatiseerde en AI-aangedreven burgerrestaurant geopend. Bij de ‘CaliExpress by Flippy’ is het nu mogelijk om premium Wagyu Blend Burgers aan te bieden tegen traditionele burgerprijzen, zo laten de initiatiefnemers weten.

Lees bericht

Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid