Willie Wartaal lanceert eigen Fat Phill’s hamburger met Pockies-boxershort


Rapper Willie Wartaal met zijn ‘burger with a side of boxers’ hamburger

Actie - Rapper Willie Wartaal lanceert in samenwerking met modemerk Pockies en restaurant Fat Phill’s de ‘burger with a side of boxers’. Wie de burger van de artiest via Thuisbezorgd bestelt, krijgt bij het afrekenen de keuze om een schone boxer als bijgerecht te bestellen. “Dit is nog nooit gedaan, een boxer werd nog nooit zo snel bezorgd,” aldus de rapper.

De 38-jarige rapper heeft de hamburger naar eigen smaak en inzicht samengesteld en bestaat uit een reguliere hamburger met een stuk gefrituurde kip, uitgebakken spek, barbecuesaus, uiringen, jalapenos en een schep kaassaus. In een videofilmpje legt hij uit hoe. Het speciale bijgerecht is een ‘a side of boxers’, met een design dat is ontworpen door de rapper. De Pockies boxershorts staan bekend om hun steekzakken voor een mobiele telefoon.

Grap

Pockies begon in 2015 als een grap onder drie studenten. Een van de huidige eigenaren (Michiel Dicker) lag in een ‘normale’ boxershort op de bank. Toen hij nergens zijn telefoon kwijt kon vroeg hij zich hardop af: “Waarom hebben boxershorts geen zakken?” De andere twee eigenaren (Karel Bosman en Rob ten Hoove) zagen wel iets in het idee en het bedrijfje was geboren.

De ‘Burger with a side of Boxers’ is via Thuisbezorgd.nl te bestellen bij de filialen van Fat Phill’s in Amsterdam, Den Haag en Almere. “De hamburger kost 13,50 euro en de boxershort kan daar voor 19,99 euro als bijgerecht aan worden toegevoegd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDe tien beste hamburgerlocaties voor World Hamburger Day

Hamburgerzaken - Op vrijdag 28 mei is het World Hamburger Day. En de hamburger blijft onverminderd populair in ons land. Dat blijkt ook uit data van bestelsite Thuisbezorgd.nl. Het afgelopen jaar bestelden Nederlanders maar liefst 77% meer burgers dan het jaar daarvoor. Maar ook internationaal doet de hamburger het goed.

Lees bericht

Just Eat Takeaway boekt 54% omzetplus, maar ook verlies

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het bedrijf achter de maaltijdleverancier Thuisbezorgd, boekte vorig jaar een omzet van 2,4 miljard euro. Dat is 54 procent meer dan in 2019. Maar ondanks dit resultaat boekte het bezorgbedrijf een verlies van 151 miljoen euro, 31 procent meer dan in het jaar voor-corona. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaak

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid