‘Willie’s worstenbrood-automaat loopt niet onverdienstelijk’


Willie's Worstenbrood-automaat bij de ingang naar de bakkerij

Vending – De automaat staat er al sinds september vorig jaar en de producten ‘verkopen niet onverdienstelijk’, laat bakkerij Willie’s Worstenbrood weten. De vendingmachine bij de ingang van het bedrijf aan de molenhoefstraat 14 Udenhout, is 24/7 in bedrijf om de liefhebber van de Brabantse lekkernij ’s nachts en in de weekenden te voorzien.

De worstenbroodjes liggen gekoeld in de automaat en zijn geschikt voor directe consumptie, maar kunnen ook worden opgewarmd in oven of magnetron. Steeds vaker worden streekproducten of eigen producten van ondernemers via automaten aan de straatzijde aangeboden. Zo kennen we de vendingmachines voor eieren en groente bij de agrarische bedrijven, maar ook de automaten voor vleesproducten, pizza’s en kant-en-klaar-maaltijden en natuurlijk snacks bij cafetaria’s en tankstations. Maar in toenemende mate melden ook de speciaalzaken zich met hun specialiteiten zoals vlaaien, gebak en… worstenbroodjes.

Varianten

Willie’s Worstenbrood maakt de worstenbroodjes in verschillende varianten. Uiteraard de authentieke Brabantse worstenbrood, maar daarnaast ook de mini, een spek worstenbroodje en een rundvlees worstenbroodje. En voor wie het nog iets exotische mag, ook een kip piri piri variant, een Marokkaanse worstenbroodje, een Goulash, een Saté en een Pigalle.

De bakkerij is vindingrijk als het gaat om het onder de aandacht brengen van de bakkerijproducten. Zo komt Willie’s Worstenbrood op de even weken ook aan de deur met de Willie’s Worstenwagen in een gedeelte van Waalwijk en Sprang-Capelle en is het bedrijf op de markten te vinden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht

{if '1' == '1'}

De Haan is begonnen met uitrol van Tony’s Tower

Petrol – Tankstationbedrijf De Haan Minerale Oliën is gestart met de uitrol van Tony’s Tower, een van afstand herkenbare promotietoren met vending. Onlangs werden twee nieuwe torens geplaatst in Roelofarendsveen en in Ouderkerk aan de Amstel. Deze week volgden er opnieuw twee, in Hank en Velserbroek.

Lees bericht

{if '2' == '1'}

Rene Bos verschuift met Bram Stolk van schoolcateraar naar softwarebedrijf

Vending - Niet de frisdrank- of snackautomaat is mogelijk aan een volgende generatie toe, maar het betaalsysteem en de wijze waarop de vendingmachine met klanten communiceert. Dat is wat directeur Rene Bos van cateringbedrijf Scoolcompany dacht alvorens aan de slag te gaan met een aantal softwarepartners voor een nieuwe betaal- en bestelsoftware, voor zowel de counter- als vendingverkoop.

Lees bericht

{if '3' == '1'}


{if '4' == '1'}


Vegan Masters introduceert de Smart Cooler

Catering – Vegan Masters introduceert een vendingconcept dat uitsluitend de producten registreert en afrekent, die worden meegenomen uit de koeling. Het meubel wordt geleverd met een recyclede bekisting en is dit najaar beschikbaar voor extene locaties.

Lees bericht

{if '5' == '1'}

Veel Nederlands bezoek op Eu’vend & coffeena 2019

Beurzen - Het was opvallend, maar op de vendingbeurs Eu’vend & coffeena 2019, die van 6 tot en met 11 mei werd gehouden in het Duitse Keulen, waren veel Nederlandse inkopers en geïnteresseerden. Het aanbod op de beurs was weliswaar sterk gericht op de verkoop van frisdranken en koffie & thee, maar zeker een bezoek waard; een beurs met potentie. Aan de Eu...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid