Wok To Go Damrak voorzien van gesloten betaalsysteem


Bestelling plaatsen, betalen met kaart of cash en bestelling afhalen bij WOK To Go voortaan aan het Damrak

Formulenieuws – Wok To Go Damrak is onlangs voorzien van een zogenaamd gesloten betaalsysteem. Klanten kunnen op de locatie bij de orderkiosk betellen en betalen met kaart of cash, zonder tussenkomst van een kassamedewerker.

Het Easy Cash is gesloten betaalsysteem van betaal- softwarespecialist Cikam in Almere en biedt met dit systeem een volledig self-service betaalmogelijkheid aan de klanten van het Aziatische fastfoodconcept Wok To Go. Bij de vestiging aan het Damrak werken de gasten volgens het systeem van self-ordering om de snelheid van bestellen en betalen op de locatie hoog te houden. Bij de bestelkiosken wordt de bestelling geplaatst en kan direct worden afgerekend met kaart of contant geld. De kiosksoftware, Eatcard Hospitality Reinvented van Cikam, zorgt vervolgens voor een snel en efficiënt bestelproces en betaalafhandeling. Hierdoor zijn er geen medewerkers meer nodig achter de kassa en kunnen zij zich richten op het klaarmaken van de bestellingen. Bovendien kunnen er geen fouten meer worden gemaakt in het teruggeven van cash geld.

Bron: Wok To Go/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht


KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht

Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees berichtNieuwe KFC Damrak kent verschillende zones

Formulenieuws – Na een grondige verbouwing is KFC aan het Damrak in Amsterdam geopend. In het nieuwe ontwerp van de lobby komt de verse productbereiding prominent naar voren en zijn verschillende zones ingericht voor diverse momenten: van een snelle snack, lunchen met een groep vrienden tot dineren met het gezin. Het restaurant is in de afgelopen maand van kelder tot nok...

Lees bericht

Horeca Crowdfunding Nederland financieert 100e horecazaak

Crowdfunding - Horeca Crowdfunding Nederland heeft in de afgelopen 4 jaar maar liefst 16 miljoen euro gefinancierd voor in totaal ruim 100 horecazaken. Steeds vaker zoeken horecabedrijven ook naar deze vorm van financiering. Onder de partijen die hun financiering danken aan het platform bekende horecazaken zoals onder andere La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Dudok, WokToGo en een tweede vestiging van Tribeca. Het succes van...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid