Woodford Reserve Old Fashioned Week 2023


Tijdens Woodford Reserve Old Fashioned Week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

De Old Fashioned is een van de oudste cocktails in de geschiedenis. Het drankje met bourbon, suiker en bitters was in 1862 al te vinden in het allereerste cocktailboek, ‘The Bartender’s Guide’ van cocktaillegende Jerry Thomas. Al noemde Thomas ‘m toen nog simpelweg ‘Whiskey Cocktail’.

Bars

Tijdens Old Fashioned Week kan iedereen de Old Fashioned (her)ontdekken. Woodford Reserve Bourbon viert samen met de beste bars van Nederland in steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag naast het originele receptuur creatieve variaties op de klassieker. Onder andere Pulitzer’s Bar, The Flying Dutchmen Cocktails, Botanero, Dorian, Door 74, Lotti’s, Barbue, Fitz’s Bar, Axis Hilton en Sins of Sal steken de cocktail in het nieuw.

Bron: Woodford Reserve/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bar take-overs door rummerk Flor de Caña

Bars – In november en december bundelt Flor de Caña de krachten met diverse locaties in Amsterdam en Rotterdam, zodat iedereen kan kennismaken met de exclusieve cocktails met Flor de Caña-rum. Tijdens deze verschillende evenementen in cocktailbars, hotels en restaurants, zal het Nicaraguaanse rummerk voor één nacht de bar overnemen.

Lees bericht


Diageo introduceert cocktailtap in Nederland

Cocktails - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri.

Lees bericht


Jack Daniel’s en Coca-Cola introduceren Ready-To-Drink cocktail

Introductie – Jack Daniel's en Coca‑Cola kondigen de lancering van Jack Daniel’s & Coca‑Cola ‘Ready-To-Drink’ (RTD) aan. Het gemixte drankje in blik is geïnspireerd op de klassieke barcocktail waarbij Jack Daniel's Tennessee Whiskey en Coca‑Cola worden gecombineerd. Jack Daniel’s & Coca‑Cola is vanaf 1 april verkrijgbaar in Nederland.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid