Worstenbroodjes in speciale hartjesvorm


Actie – De bekende Brabantsche worstenbroodjes krijgen een week lang een uitvoering in hartjesvorm. De speciale editie, die van 4 mei tot en met 9 mei, verkrijgbaar zijn worden uitgebracht ter gelegenheid van Moederdag, dat dit jaar voor veel mensen ook een verdrietige dag is.

Het feit dat kinderen en kleinkinderen moeders en oma’s niet zomaar kunnen ontmoeten was voor Remco Beekman, eigenaar van Brabantsche Worstenbroodjes, aanleiding iets te bedenken. Zo bedacht hij de actie ‘Hart voor (O)ma’. Een actie waarbij worstenbroodjes in de vorm van een hartje kunnen worden geschonken aan een dierbare. Beekman: “Zo kan je (o)ma, of iemand anders mag natuurlijk ook, in een verzorgingshuis steunen en laten weten dat je aan hen denkt”. De bestellingen worden op zaterdag 9 mei, de dag voor Moederdag , rondgebracht bij een groot aantal instellingen in Den Bosch.

Beekman varieert wel vaker met de Brabantse worstenbroodje, maar meestal met de receptuur. Zo bracht hij eerder varianten zoals truffel, sambal, kip, glutenvrij, vegan en een Doe-het-thuispakket op de markt. Dit keer is niet de receptuur veranderd, maar de vorm. ‘Samen met Spark Makers Zone en InnAut, een technisch sociale onderneming die mensen met een beperking begeleidt naar werk of opleiding, hebben we een speciale hartjesmal ontwikkeld’, aldus Beekman, waarmee mensen elkaar een hart onder de riem kunnen steken.

De worstenbroodje zijn te bestellen via www.keilekker.nl. De lekkernijen zijn per twee verpakt en ook verkrijgbaar in een vegan-variant.

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Houben Worstenbrood maakt doorstart

Doorstart – Bart Houben, eigenaar van Houben Worstenbrood maakt bekend dat het bedrijf een doorstart heeft gemaakt. Houben maakte de herstart van zijn bedrijf in Eindhoven, na het eerdere faillissement, bekend via linkedin.

Lees bericht


Houben worstenbroodjes terug op Eindhoven Airport

Luchthaven – Houben Worstenbrood is als bedrijf ooit ontstaan omdat het gevraagd werd door Eindhoven Airport worstenbroodjes te maken, maar dat ging fout. Nu keert het bedrijf weer terug op de luchthaven dankzij een samenwerking met horecabedrijf Vermaat. Daarmee is de cirkel voor de Brabantse bakker weer rond.

Lees bericht

Brabantse Picnic-klanten grillen het liefst

Analyse – Dat bananen, melk en komkommers de best verkochte artikelen zijn binnen een supermarkt, weet iedereen. Bij de klanten van bezorgsuper Picnic is dat niet anders. Toch signaleert de online supermarkt een aantal duidelijke regionale verschillen bij de bestellingen. Zo blijken de Brabanders hun eten het liefst te grillen op de barbecue. Picnic analyseerde de bestellingen van de afgelopen twaalf...

Lees bericht

Jumbo opent tweedaagse Moederdagwinkel

Formulenieuws – In de aanloop naar Moederdag opent Jumbo een tweedaagse pop-up store op Hoog Catharijne in Utrecht. Jumbo wil met het initiatief mensen helpen om ‘hun moeders’ te verrassen en daarnaast laten zien wat de formule biedt op het gebeid van bloemen en planten. Op vrijdag en zaterdag 10 en 11 mei kunnen mensen in de pop-up store terecht voor diverse artikelen....

Lees bericht


Worstenbroodjes van Beekman verkrijgbaar bij Picnic

Distributie – Hoe verkoop je een regionaal product toch landelijk? Uiteraard via één van de landelijk opererende groothandels, maar tegenwoordig kan dat ook bijna met Picnic. Bakker Beekman doet het met zijn worstenbroodjes. Bakker Remco Beekman heeft twee vestigingen in Den Bosch en in Vught. Sinds enige tijd zijn de worstenbroodjes van deze baker ook te bestellen via de online supermarkt...

Lees bericht

Jumbo neemt meer producten op van La Place

Supermarkt – Jumbo had al een aantal La Place-producten toegevoegd aan het eigen assortiment, zoals koffie en saladedressings, maar gaat het aanbod in de Foodmarkten nu verder uitbreiden met de Brabantse worstenbroodjes en vijf meest populaire gebakjes. De uitbreiding van het assortiment in de Jumbo Foodmarkt is de volgende stap in de uitwisseling van recepturen tussen Jumbo en La Place. Door...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid