WW (Weight Watchers heruitgevonden) en Mealhero bundelen krachten


Maaltijdenbox – De Belgische scale-up Mealhero, bekend van de maaltijdbox met slimme stoomoven, die begin dit jaar startte in Nederland, gaat de krachten bundelen met WW (Weight Watchers heruitgevonden). Samen met de WW-diëtisten worden voortaan maandelijks nieuwe recepten voor Mealhero samengesteld die passen bij een gezond dieet. Daarmee is Mealhero de eerste foodbox in Nederland die een samenwerking aangaat met dit lifestyle- en voedingsprogramma.

Het bedrijf Mealhero is opgericht door Anton Claeys, Steven Debaere en Jeroen Spitaels en bezorgt in Nederland en België een boodschappenpakket met vriesverse ingrediënten, maar onderscheidt zich ten opzichte van de al bekende spelers door middel van slimme kooktechnologie. Zo worden alle gerechten diepgevroren aangeleverd, die bereid kunnen worden in een meegeleverde slimme stoomoven. WW inspireert met mijnWW+ wereldwijd miljoenen mensen om gezonde leefgewoontes aan te nemen. volgens Mealhero en WW wordt het door de samenwerking makkelijker voor mensen om een gezonde levensstijl aan te houden.

Mealhero zet maandelijks verschillende recepten op het menu die zijn samengesteld door de WW-diëtisten. Van pad thai met tofu en noedels tot kabeljauw met notenkorst of een gezonde pastaschotel. Aan de verschillende gerechten worden SmartPoints toegekend, zodat WW-members de gerechten gemakkelijk kunnen bijhouden in hun voedingsoverzicht in de WW-app.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Belgische maaltijdboxbezorger Mealhero naar Nederland

Maaltijdboxbezorger – Het foodtech bedrijf Mealhero gaat vanaf vandaag maaltijdboxen leveren in Nederland. Het bedrijf is al actief in België, maar gaat het nu over de grens proberen. Mealhero bezorgt een gezond boodschappenpakket met vriesverse ingrediënten, maar onderscheidt zich vooral in de kooktechnologie, door de meegeleverde slimme stoomoven.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid