Zanger André Hazes introduceert eigen kipburger


Introductie -  In samenwerking met brasserie Cannibale Royale in Amsterdam komt André Hazes met een eigen kipburger. De burger is alleen te bestellen via Thuisbezorgd.nl in Amsterdam en is ter ondersteuning van zijn nieuwe album 'Thuis'.

De receptuur voor de burger  L’André is ontwikkeld in samenwerking met de keukenbrigade van Cannibale Royale en bestaat uit een burger van buttermilk chicken, tomaat, bacon, Surinaams zuur en gerookte peper-mosterd mayonaise.

De burger is tot het einde van het jaar verkrijgbaar bij de vier vestigingen van Cannibale Royale in Amsterdam en kost €12,50.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hybride bestelplatform Happie landelijk live

Bestelplatform - Het bestelplatform Happie, dat vorig jaar in Enschede werd geïntroduceerd, is onlangs landelijk live gegaan. Happie combineert het gemak van een bestelplatform, terwijl consumenten toch rechtstreeks bestellen bij de ondernemers.

Lees bericht


In steeds meer steden McDelivery

Formulenieuws – Het laten thuisbezorgen van Happy Meals en Big Macs kan in steeds meer steden. Onlangs is weer een groot aantal McDonald’s restaurants aangesloten op de netwerken van Uber Eats en Thuisbezorgd.nl.

Lees bericht

Pathé en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking Pathé Delivery

Bioscopen – Een dag nadat Pathé laat weten dat de bezoekers tijdelijk eigen eten en drinken mee mogen nemen, omdat de eet- en drink shops en buffetten moeten sluiten door de coronamaatregelen, maakt de bioscoopketen bekend een samenwerking te hebben opgezet met Thuisbezorgd.nl. Beide bedrijven zijn in Amsterdam gestart met Pathé Delivery zodat de bioscoopsnacks thuis kunnen worden gegeten.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl komt met extra pakket ter ondersteuning restaurants

Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl, 's lands grootste etenbestelsite, komt met nieuwe maatregelen om restaurants te ondersteunen, naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten. Eerder verlaagde de bezorgdienst al de afhaalcommissie tijdelijk tot 0% en trok het extra personeel aan voor het bezorgen,

Lees bericht


© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid