Zb-locaties van Sligro blijven open


Groothandel – Hoewel het uitzonderlijke tijden zijn, blijven de zb-locaties van Sligro open. Ook hanteert de groothandel dezelfde reguliere openingstijden. Dat maakte Kees Kiestra, directeur zelfbedieningsvestigingen en Dries Bögels, directeur Sligro Nederland vandaag bekend.

Volgens Sligro waren er naar aanleiding van de maatregelen die verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) moeten beperken, veel vragen. Ook of de locaties van Sligro wel openbleven. In het bericht aan de klanten benadrukt Sligro er alles aan te doen dat er bij de groothandel ingekocht kan worden. Daarbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Helpen bij bezorging

Om de horecaklanten te helpen heeft de groothandel oplossingen bedacht om deze te gaan helpen met bezorgen. Ook op het gebied van social media worden deze afnemers geholpen. Sligro verwijst daarvoor naar de eigen website voor de laatste details op da vlak en de mogelijkheden.

Voorraden

De producten bij Sligro zijn voorradig. Onze distributiecentra liggen vol en samen met onze collega’s, leveranciers en vervoerders werken we hard om onze vestigingen goed bevoorraad te houden. Je hoeft de komende tijd geen rekening te houden met tekorten en kunt gewoon je inkopen blijven doen. Wel vraagt de groothandel de hygiëneregels in acht te nemen en contact zoveel mogelijk te vermijden, zowel in de locatie als bij het afrekenen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groothandels per 1 juni weer gesloten voor particulieren

Groothandels - De Nederlandse foodservicegroothandels zijn per 1 juni weer alléén open voor pashouders. Dat heeft het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL) dinsdagmorgen bekend gemaakt. Sinds 19 maart konden ook particulieren voor hun dagelijkse boodschappen bij de zelfbedieningsgroothandels terecht als gevolg van de grote drukte bij supermarkten en de grote versvoorraden in de foodservicebranche.

Lees bericht

1 op de 12 avondmaaltijden wordt nu afgehaald of bezorgd

Analyse – Het bezorgen en afhalen neemt een gigantische vlucht. In de afgelopen weken van de lockdown werden er maar liefst drie keer zoveel maaltijden thuisbezorgd, terwijl het afhalen van maaltijden lijkt af te vlakken. Afhalen en bezorgen van maaltijden is daarmee een fenomeen dat ook na heropening van de horeca een definitieve plek gaat veroveren in het consumentengedrag.

Lees bericht


Corona kost Sligro in eerste kwartaal 45 miljoen

Groothandel - De coronamaatregelen raken Sligro fors. De omzet nam in het eerste kwartaal  als gevolg de sluiting van de meeste horecabedrijven met €45 miljoen af. Nederland en België werden relatief in gelijke mate geraakt, zo laat de groothandel uit Veghel weten. 

Lees berichtKHN heeft begrip voor verlenging van de horecasluiting

Horeca – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft ‘alle begrip’ voor het besluit van het kabinet om de coronamaatregelen met nog eens drie weken te verlengen. Wel maakt de belangenvereniging zich grote zorgen over de financiële gevolgen. Vooral het feit dat een aantal belangrijke data, zoals het paasweekend, Koningsdag en een deel van de meivakantie in het water vallen.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid