Zb-locaties van Sligro blijven open


De groothandel uit Veghel merkt wel dat het sentiment in Nederland en België aan het veranderen is en de bestedingen afnemen als gevolg van het economische klimaat

Groothandel – Hoewel het uitzonderlijke tijden zijn, blijven de zb-locaties van Sligro open. Ook hanteert de groothandel dezelfde reguliere openingstijden. Dat maakte Kees Kiestra, directeur zelfbedieningsvestigingen en Dries Bögels, directeur Sligro Nederland vandaag bekend.

Volgens Sligro waren er naar aanleiding van de maatregelen die verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) moeten beperken, veel vragen. Ook of de locaties van Sligro wel openbleven. In het bericht aan de klanten benadrukt Sligro er alles aan te doen dat er bij de groothandel ingekocht kan worden. Daarbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Helpen bij bezorging

Om de horecaklanten te helpen heeft de groothandel oplossingen bedacht om deze te gaan helpen met bezorgen. Ook op het gebied van social media worden deze afnemers geholpen. Sligro verwijst daarvoor naar de eigen website voor de laatste details op da vlak en de mogelijkheden.

Voorraden

De producten bij Sligro zijn voorradig. Onze distributiecentra liggen vol en samen met onze collega’s, leveranciers en vervoerders werken we hard om onze vestigingen goed bevoorraad te houden. Je hoeft de komende tijd geen rekening te houden met tekorten en kunt gewoon je inkopen blijven doen. Wel vraagt de groothandel de hygiëneregels in acht te nemen en contact zoveel mogelijk te vermijden, zowel in de locatie als bij het afrekenen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid