Zb-locaties van Sligro blijven open


Zowel in Nederland als in België heeft Sligro over de afgelopen twee jaar marktaandeel gewonnen

Groothandel – Hoewel het uitzonderlijke tijden zijn, blijven de zb-locaties van Sligro open. Ook hanteert de groothandel dezelfde reguliere openingstijden. Dat maakte Kees Kiestra, directeur zelfbedieningsvestigingen en Dries Bögels, directeur Sligro Nederland vandaag bekend.

Volgens Sligro waren er naar aanleiding van de maatregelen die verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) moeten beperken, veel vragen. Ook of de locaties van Sligro wel openbleven. In het bericht aan de klanten benadrukt Sligro er alles aan te doen dat er bij de groothandel ingekocht kan worden. Daarbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Helpen bij bezorging

Om de horecaklanten te helpen heeft de groothandel oplossingen bedacht om deze te gaan helpen met bezorgen. Ook op het gebied van social media worden deze afnemers geholpen. Sligro verwijst daarvoor naar de eigen website voor de laatste details op da vlak en de mogelijkheden.

Voorraden

De producten bij Sligro zijn voorradig. Onze distributiecentra liggen vol en samen met onze collega’s, leveranciers en vervoerders werken we hard om onze vestigingen goed bevoorraad te houden. Je hoeft de komende tijd geen rekening te houden met tekorten en kunt gewoon je inkopen blijven doen. Wel vraagt de groothandel de hygiëneregels in acht te nemen en contact zoveel mogelijk te vermijden, zowel in de locatie als bij het afrekenen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sligro Haarlem heropent dinsdag 6 september

Groothandel – Dinsdag 6 september wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Marcel Wijnberger (nieuwe vestigingsdirecteur Sligro Haarlem) verrichten samen met enkele klanten de officiële openingshandeling.

Lees bericht


Eerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

Sligro ziet omzet en resultaat verder herstellen

Groothandel - De omzet van de Sligro Food Groep over het eerste halfjaar 2022 bedroeg €1.129 miljoen, een toename van 43,3% ten opzichte van dezelfde periode in 2021. In Q2 wist de groep een groei te realiseren van 43,7%. De nettowinst over het eerste halfjaar kwam uit op €23 miljoen.

Lees bericht

Sneakpreview in Maastricht van de grootste HANOS-locatie

Groothandel – Het wordt de grootste vestiging van HANOS. Maar er gebeurt straks meer op de spiksplinternieuwe locatie aan de zuidkant van Maastricht. Duurzaamheid gaat er bijvoorbeeld een hele grote rol spelen. Dinsdag kregen de geïnteresseerden een sneakpreview van het gebouw, dat begin volgend jaar open gaat.

Lees bericht


Leen Menken Foodservice Logistics wil oplossingen bieden

Interview - Leen Menken Foodservice Logistics is geen groothandel, maar werkt juist aanvullend op de groothandel. Het bedrijf in Zoetermeer is nadrukkelijk bezig met het creëren van oplossingen voor foodservicebedrijven. Dat kan de opslag van diepvries of gekoelde levensmiddelen zijn, groot- of kleintransport van producten naar bedrijven of particulier, of het orderpicken, ompakken en labelen van producten. Diensten waarmee...

Lees bericht

Plaza digitaliseert verder met orderkiosken

Formulenieuws - Plaza ’t Krûûspunt op Ameland is in mei gestart met orderkiosken. Het cafetariabedrijf wil met de plaatsing van de bestel- en afrekenzuilen inspelen op de toenemende vraag naar snelheid en gemak. Het is de derde Plaza-locatie die de stap naar verdere digitalisering maakt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid