Zesde vestiging Cannibale Royale opent in Rotterdam


De zesde Cannibale Royale, maar de eerste in Rotterdam

Horecanieuws - Restaurant Cannibale Royale opent de deuren van een nieuwe vestiging in Rotterdam. Het wordt de zesde locatie van de brasserie, maar de eerste in de Maasstad.

Cannibale Royale heeft al 5 vestigingen in Amsterdam. Het restaurant, de kaart en ‘look and feel’ van dit restaurant wordt omschreven als een kruising tussen een chique Franse brasserie en mysterieuze bar. De Rotterdamse vestiging van Cannibale Royale zit aan de Westblaak in het centrum van de stad. Een plek die alle Rotterdammers kennen, in de brede middenberm van deze straat bevindt zich namelijk het grootste skatepark van Europa.

Van lunch tot late night

Bij Cannibale Royale kun je uitgebreid dineren en in het weekend binnenkomen voor een lunch en blijven hangen tot middernacht. De keuken is open tot 23.00u, maar het bedrijf heeft ook een vergunning om de deuren open te houden tot in de late uurtjes. Uiteraard geldt ook hier, zodra het weer is toegestaan. Cannibale Royale serveert vers eten met ingrediënten van de beste kwaliteit, vlees van de grill, creatieve cocktails en lokaal craft bier. Samen met Kaapse Brouwers heeft Cannibale Royale een eigen biertje Le Rouge ontwikkeld die in Rotterdam op de tap komt.

Bron: Cannibale Royale/@FoodClicks

Chique Franse brasserie gecombineerd met een mysterieuze bar Foto's: Phatos Studios
De locatie heeft een vergunning voor opening 's nachts

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsABN AMRO: ‘Consumentenbestedingen gaan in 2023 afvlakken’

Analyse - Voedsel is in juni 11,2 procent duurder dan een jaar geleden. Deze ongekende prijsstijging is het gevolg van hogere energie- en grondstofkosten voor ondernemers in de voedingsmiddelenindustrie. ABN AMRO verwacht in een analyse dat de prijstoename nog niet ten einde is, maar dat in 2023 dalende consumentenbestedingen de stijging zullen afvlakken.

Lees bericht

ABN AMRO: ‘Druk op leisure en food gaat toenemen’

Analyse - Hoewel de economie er nog relatief goed voor staat, verwacht ABN AMRO in een analyse dat de druk op de industrie, leisure, retail, food en bouw in de tweede helft van 2022 gaat toenemen. Rentestijgingen en oplopende prijzen voor grondstoffen liggen aan die druk ten grondslag, net als de dure energieprijs.

Lees bericht

Grote inhaalslag horeca in 2022 met ruim 30% volumegroei

Analyse - Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30% tot 35%. Ondanks de forse groei zal de horecasector naar verwachting pas in 2023 volledig zijn hersteld van de coronapandemie. Dit blijkt uit het nieuwe vooruitzicht horeca van ING Research.

Lees berichtNikkei cuisineconcept BlueBlood opent in Den Haag

Restaurant - Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren in het centrum van Den Haag. Met de komst van BlueBlood aan de Zeestraat wordt het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid