Zoektocht naar de leukste koffiezaak van Nederland


Verkiezing - Koffiezaken zijn onmisbaar! Er vinden ontmoetingen plaats tussen mensen die elkaar lang niet gezien hebben, mensen worden er verliefd, er wordt gewerkt en er wordt heerlijke koffie gedronken. Daarom wordt er nu in iedere gemeente van Nederland gezocht naar koffiezaken die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen, en wordt er uiteindelijk één koffiezaak tot de leukste koffiezaak van 2022 bekroond!

Vanaf 22 juli aanstaande kan er gestemd worden op de leukste koffiezaak van het jaar. Koffiezaken kunnen zich gratis aanmelden voor de verkiezing via www.koffiezaakvanhetjaar.nl zodat er op ze gestemd kan worden. Het publiek bepaalt uiteindelijk welke koffiezaak uitgeroepen wordt tot de leukste koffiezaak in jullie gemeente, provincie, en van Nederland.

Een titel van leukste koffiezaak in de gemeente, provincie of van heel Nederland kan voor veel extra aandacht en positieve publiciteit zorgen. Bovendien kan het zorgen voor extra gasten, die anders niet bekend zouden worden met de koffiebar.

Organisatie

De organisatie van de verkiezing is in handen van Soleo Media, in samenwerking met Vote Company, die de verkiezingswebsite verzorgt. Vote Company is specialist in verkiezingen en faciliteert bijvoorbeeld ook de Publieksprijs bij de Musical Awards en de Club van het Jaar Verkiezing van NOC*NSF.

Meer over de verkiezing en aanmelden via www.koffiezaakvanhetjaar.nl

Bron: Vote Compagny/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederlandse Horecaprijzen van start met 2 extra juryprijzen

Verkiezing – De nieuwe editie van de Nederlandse Horecaprijzen is van start gegaan. Bij de verkiezing zijn er 3 categorieën terug van weg geweest; Hotel van het Jaar, Strandpaviljoen van het Jaar en Foodtruck van het Jaar. Ook zijn er bij deze editie 2 nieuwe Vakjury Awards bijgekomen, namelijk ‘Best Plant-Based Company’ en Social Employer - Sociaal bedrijf.

Lees bericht


Deadline Horeca Vakjury Awards nadert, meld nu aan!

Verkiezing – Wie worden de winnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen? @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van deze Horeca Awards en vraagt deelnemers, die straks de Jury Award op het Award Festival in Ouwehands Dierenpark willen winnen, op zich nu aan te melden.

Lees bericht

Aanmelden voor Horeca Vakjury Prijzen gestart

Verkiezing – De stemfase voor de Nederlandse Horeca Prijzen is al van start gegaan, maar vanaf nu kunnen horecabedrijven zich ook aanmelden voor de landelijke Vakjury Awards. @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen, omdat het initiatief horecabedrijven lokaal en regionaal een goed podium biedt extra promotie te maken.

Lees bericht‘Verkiezing als magneet voor goede horecamedewerkers’

Verkiezing - De krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar binnen de horeca. Het winnen van een titel bij de Nederlandse Horeca Prijzen kan dan als een magneet werken voor goede ervaren horecamedewerkers. Inmiddels is de stemfase bij deze verkiezing gestart. Maar aanmelden kan nog steeds.

Lees bericht

Facilicom lanceert officieel nieuwe F&B-divisie Food&i

Catering - Facilicom Group lanceert dinsdag officieel haar nieuwe F&B-divisie: Food&i. Met de divisie wil Facilicom werkgevers niet meer van hetzelfde bieden als voorheen, maar zich juist veel meer richten op de individuele werknemer. Facilicom was al langere tijd bezig met de invulling en ontwikkeling van Food&i.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid