Zuivelhoeve overall-winnaar ‘Foodservice Awards’ 2022


Verkiezing - De winnaars van de ‘Foodservice Awards’ 2022 zijn bekend. Overall-winnaar werd Zuivelhoeve en werd daarmee verkozen tot het meest favoriete Foodservice bedrijf van de consument. In totaal werden er prijzen uitgereikt in negen categorieën.

De verkiezing is een initiatief van onderzoeksbureau Q&A in samenwerking met de Horecava. De Foodservice Awards worden normaal uitgereikt op de Horecava, maar vanwege het niet door kunnen gaan van de horecabeurs in verband met de coronamaatregelen, werd de prijsuitreiking uitgesteld. De prijzen werden nu overhandigd tijdens een lunch in restaurant Trammmhuys in Voorburg. Chefkok Pierre Wind had voor de uitreiking een lunch van negen gangen ontwikkeld die stonden voor de negen categorieën van de prijsuitreiking.

De categorieën waren : Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdberzorging. Kwalitaria ontving tijdens de uitreiking van de Foodservice Awards twee prijzen. Voor het derde jaar op rij werd de cafetariaformule verkozen tot beste Snackbar en voor het eerst ging ook de award voor beste Warme maaltijdbezorging mee naar deze formuleAndere winnaars zijn Domino’s Pizza, Brownies&Downies, Landal Greenparks, ’t Stoepje, Vegan Masters, AH to go en Zuivelhoeve.

Overall winnaar Zuivelhoeve scoorde een eindcijfer van 8,68 en scoorde vooral hoog op de aspecten kwaliteit en gastvrijheid. Hiermee liet Zuivelhoeve runners-up Brownies&Downies (8,38) en ’t Stoepje (8,23) achter zich.

Alle winnaars:

Fastservice – Domino’s Pizza

Klassieke Horeca – Out of Home – Brownies&Downies

Leisure – Landal Greenparks

Marktkramen – ‘t Stoepje

Snackbars - Kwalitaria

Speciaalzaken - Zuivelhoeve

Thuis eten – Vegan Masters

To Go – AH to go

Warme maaltijdbezorging – Kwalitaria

Overall titel – Zuivelhoeve

Bron: Q&A/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Finalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees bericht


‘Consument zoekt straks eerder de discounter op’

Onderzoek – Driekwart van de Nederlander gaat door hoge energierekeningen en inflatie straks andere keuzes maken aanzien van winkels. Discount supermarkten zoals Lidl zullen hiervan profiteren en zien naar verwachting klanten overlopen van o.a. Albert Heijn en Jumbo. Niet alleen worden andere winkels en merken gekozen, ook wordt langer op aanbiedingen gewacht. Dit blijkt uit onderzoek van Q&A.

Lees bericht


ENJAY overall winnaar Horecava Innovation Award 2022

Horecava Awards – De winnaars van de Horecava Innovation Award 2022 zijn bekendgemaakt. Overall winnaar 2022 is ENJAY. Het bedrijf won de prijs met een energie-terugwin systeem dat zorgt voor een lagere energierekening voor veel horecabedrijven. Winnaar van de Duurzaamheid Award Karel de Vos werd Ozarka, die met hun herbruikbare producten en gesloten circulair systeem een oplossing biedt in de strijd tegen afval.

Lees berichtOok volgend jaar geen Horecava

Vakbeurzen - De organisatie achter Horecava heeft in overleg met de horecabranche besloten om de vakbeurs geen doorgang te laten vinden in 2022. De huidige situatie in de branche maakt de organisatie van een kwalitatief, fysiek evenement ondoenlijk en onwenselijk, zo laat de organisatie weten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid