Zwanenberg komt met nieuwe Kips Vega-campagne
_1080_608.png)
Campagne – Kips heeft een nieuwe campagne ontwikkeld die erop is gericht consumenten ervan te overtuigen dat Kips Vega een feestje is op je boterham. De campagne is ontwikkeld in samenwerking met reclamebureau Alfred.
Marketing Manager Sanne Westdijk van Zwanenberg Food Group: “We zien dat consumenten bij de avondmaaltijd al vaker hun vlees vervangen door een vegetarisch of veganistisch alternatief. Maar bij ontbijt of lunch is dat veel minder het geval. Daar wil Kips verandering in brengen met deze campagne met als pay-off ‘Kips Vega, een feestje op je boterham’.” Kips kiest daarbij voor een vrolijke insteek.
Zwanenberg Food Group produceert vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, gemaksmaaltijden en vegetarische producten. De onderneming exporteert vleesconserven - onder andere onder de merknaam ZWAN - naar meer dan honderd landen wereldwijd. In de Benelux is de onderneming vooral bekend van de merken Kips (leverworst, paté, snacks, vega-producten), Huls (droge worst), Struik (knakworst, soepen, maaltijden) en Chicken Tonight (maaltijdsauzen).
Bron: Zwanenberg Food Group/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag
Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...
Lees berichtOldtimers lanceert drie suikervrije smaken
Introductie - Het merk Oldtimers, geproduceerd in het Friese dorp Jirnsum, lanceert drie nieuwe suikervrije smaken; van Zoete Bolletjes en Zoute Puntjes tot aan de gecoate Zoethout Rotsjes. De suikervrije producten van Oldtimers zijn ook volledig vegan.
Lees berichtMax&Bien lanceert nieuwe plantaardige ‘Gouda-stijl’ kaaslijn
Introductie - De plantaardige kaasmakerij uit Amsterdam, Max&Bien, lanceert een vernieuwde plantaardige kaaslijn en een nieuwe smaak: ‘Tomaat & Olijf’. Bovendien is door de overstap op lokale ingrediënten de kaas duurzamer geworden.
Lees berichtVegan Masters over op vriesvers en langhoudbare maaltijden
Plantaardig – Vegan Masters, de Nederlandse bezorgservice voor veganistische maaltijden, pizza’s en juices, verzorgt vanaf nu alleen nog vriesverse maaltijden. Daarmee sluit het bedrijf, volgens eigen zeggen, beter aan op de missie: gezond voedsel voor mens en planeet met aandacht voor voedselverspilling.
Lees berichtKlimaat positief eetconcept Natoo opent op Rotterdam CS
Formulenieuws – Formuleorganisatie Lagardère Travel Retail opent op een drietal NS-stations een nieuw klimaat positief foodconcept genaamd Natoo. Dit internationale foodconcept gericht op gezonde voeding opent eerst op Rotterdam CS en daarna op Den Haag CS en Leiden CS. Natoo wordt bestempeld als klimaat positieve fast-casual eetgelegenheid.
Lees berichtCasual dining concept Vegitalian heeft internationale groeiambitie
Horecaconcept - De prijswinnende horecaondernemers achter het plantaardige casual dining concept Vegitalian gaan intensief samenwerken met een groep impact-investeerders om de stevige internationale groeiambities waar te maken. De komende jaren investeert V-SQUARE in de opening van tientallen vestigingen binnen en buiten Nederland van de restaurant-, catering- en bezorgketen. Begin april heropent het eerste restaurant aan de Schoutenstraat in Utrecht.
Lees bericht