Aldi opent social hapjesbar Pieper Paradijs op Utrecht Centraal


Pieper Paradijs, de pop-up store van Aldi waar de aardappel centraal staat

Formulenieuws - ALDI opent op woensdagmiddag 12 oktober om 12.00 uur de deuren van een pop-up pieper experience op station Utrecht Centraal. Het Pieper Paradijs is de eerste social hapjesbar in Nederland waar aardappelgerechten, bekend van social media als TikTok en Instagram, geproefd kunnen worden. Met het Pieper Paradijs wil ALDI de aardappel weer het podium geven dat het verdient.

Op het menu staan drie ludieke aardappeltrends: de 15 Hour Potato met rozemarijn-mayonaise, de Crispy Smashed Potato met boerenkooldip en ALDI’s eigen Hutsbal geserveerd met appelmoes met gekarameliseerde ui. Alle gerechten zijn te proeven voor een ALDI prijs én gemaakt met de lekkerste aardappelen vers van eigen bodem.

Naast proeven kunnen bezoekers zich op andere manieren vermaken. Zo kunnen ze baden in een bad vol appels en peren, op de foto op een friettroon en plaatsnemen in een grote neon-winkelwagen. Het Pieper Paradijs is te vinden bij perron 18 en 19. De culinaire veelzijdigheid van de pieper is volgens Wolter Bentinck, Manager Social Media bij ALDI in Nederland, terug te zien op social media: “We zien op TikTok en Instagram veel ludieke, nieuwe aardappelgerechten ontstaan en gedeeld worden. Met het Pieper Paradijs maken we deze trends toegankelijk en laten we heel Nederland de aardappel herontdekken.”

In de schijnwerpers

Met het Pieper Paradijs zet ALDI de aardappel in de schijnwerpers. In Nederland is de aardappel vooral bekend door het AGV’tje en oerhollandse stamppotten. Maar aardappelen zitten ook verstopt in curry’s, tortilla’s, ovenschotels en soepen. Er zijn talloze recepten waar de pieper een vanzelfsprekend, maar onmisbaar ingrediënt is. “De aardappel is een ontzettend mooi product. Daarbij voldoen alle Nederlandse aardappelen in het vaste assortiment van ALDI aan het On the way to PlanetProof keurmerk. Dat betekent dat ze geteeld zijn met extra veel aandacht voor zaken als bodem en biodiversiteit”, zegt Gys de Jong, Category Manager AGF bij ALDI in Nederland.

Bron: Aldi/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Voortaan ook betalen met Apple Pay bij Aldi Shop & Go

Formulenieuws - Aldi heeft de betaalmogelijkheden in Aldi Shop & Go in Utrecht uitgebreid. Voortaan kan de klant in het kassaloze filiaal naast creditcard ook betalen met Apple Pay. Veel gehoorde kritiek bij de Aldi Shop & Go was dat er alleen betaald kon worden met creditcard.

Lees bericht


Amazon gaat toch kassa’s plaatsen in kassaloze locaties

Buitenland – De nieuwste Amazon Fresh-winkels in Londen krijgen toch ook bemande kassa’s. Dat hebben verschillend media laten weten. Klanten kunnen dan op de locaties kiezen voor kassaloos winkelen met de technologie van ‘Just Walk Out’ of kiezen voor de meer traditionele manier bij een bemande kassa.

Lees bericht

‘Consument zoekt straks eerder de discounter op’

Onderzoek – Driekwart van de Nederlander gaat door hoge energierekeningen en inflatie straks andere keuzes maken aanzien van winkels. Discount supermarkten zoals Lidl zullen hiervan profiteren en zien naar verwachting klanten overlopen van o.a. Albert Heijn en Jumbo. Niet alleen worden andere winkels en merken gekozen, ook wordt langer op aanbiedingen gewacht. Dit blijkt uit onderzoek van Q&A.

Lees bericht

Aldi haalt doelstelling CO2-reductie ruimschoots

Formulenieuws  – ALDI heeft de eigen uitstoot van broeikasgassen (CO₂) met 48.3 procent verlaagd ten opzichte van 2015. Daarmee werd de gestelde klimaatdoelstelling voor 2021 ruimschoots behaald. De discounter publiceert de resultaten in het internationale Duurzaamheidsverslag over 2021.

Lees bericht


Kassaloos testfiliaal Aldi opent 20 juli in Utrecht

Formulenieuws – In het centrum van Utrecht, aan de Lange Viestraat 2R, opent ALDI woensdag 20 juli de deuren van ALDI Shop & Go. Een kassaloze supermarkt waar scanapparatuur en een systeem van kunstmatige intelligentie in de gaten houden wat consumenten meenemen.

Lees bericht

Laatste testfase kassaloze ALDI shop & Go in Utrecht

Gemakswinkel - De technologie van het nieuwe kassaloze ALDI-filiaal op de hoek van de Oudegracht en de Lange Viestraat in Utrecht, wordt de komende weken getest door medewerkers van ALDI. Met deze laatste testfase wil ALDI de gebruikerservaring en de klantreis nog verder optimaliseren. Het filiaal met de naam ALDI Shop & Go wordt de eerste kassaloze winkel van ALDI Nord...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid