Beta wordt Drive: dé brancheclub voor retail langs de weg

Tankstations - Belangenverenging Energie- en Tankstations (BETA) heet vanaf dinsdag 12 juni Drive, de retail infrastructuur vol energie. Dat laat de belangenvereniging weten op de eigen website, die ook volledig in de nieuwe look-and-feel van Drive is te zien. De belangenvereniging heeft tot de transformatie besloten tijdens de algemene ledenvergadering op landgoed Oranjerie Hydepark in Doorn.

Lees bericht

Box Brownies voortaan onderdeel van HighTea.nl

Overname - Reserveringsplatform HighTea.nl heeft Box Brownies overgenomen. Beide bedrijven vertonen veel overeenkomsten. Op het horeca reserveringsplatform worden soortgelijke producten aangeboden en door de uitbreiding in het aanbod kan HighTea.nl zich op een nieuwe markt richten.

Lees bericht

AVIA Weghorst langs de A1 kleurt oranje

Tankstation – AVIA Weghorst langs de A1 heeft de tankstation-locatie ‘Lonnekermeer’ tussen Hengelo en Oldenzaal helemaal in de EK-kleuren geschilderd. Naast de kleuren rood, wit en blauw is er ook een levensgrote foto van Wout Weghorst tegen de gevel geplaatst.

Lees bericht

Haagse Shell Mobility Hub nu ook Ochama PickUp-point

Formulenieuws - De Shell Mobility Hub aan de Veerkade in Den Haag gaat samenwerken met omnichannelbedrijf Ochama en krijgt een PickUp-point van deze boodschappendienst. Gebruikers kunnen in de Shell Mobility Hup nu niet alleen de auto en zichzelf ‘opladen’, maar ook direct hun online bestelde boodschappen afhalen.

Lees bericht


Alles in één keer afrekenen? Circle K doet het

Buitenland – Circle K, het shopformat voor tankstations van het Canadese retailbedrijf Alimentation Couche-Tard Inc., is in Scandinavië gestart met het afrekenen van meerdere artikelen in één keer. De betaalwijze past in de strategie van het retailbedrijf om het voor de reiziger steeds gemakkelijker te maken.

Lees bericht

Klepper & Klepper introduceert drop met échte koffie

Introductie – Een oproep welke nieuwe dropsmaak het merk Klepper & Klepper zou moeten maken, leidde tot tienduizend inzendingen. Na proeven en testen werd het uiteindelijk drop met koffiesmaak, maar dan wel met echte koffie. Want dat er met echte producten wordt gewerkt. zijn de gebruikers van Klepper & Klepper gewend.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid