Erik Prinsen nieuwe Sales Director Mondelēz Nederland

Benoeming - Erik Prinsen wordt de nieuwe Sales Director van Mondelēz Nederland. Hij volgt daarmee Hein Everts op die naar De Monchy Food Group is gegaan. Prinsen, die reeds enkele jaren actief is binnen de Nederlandse commerciële afdeling, zal verder invulling geven aan de duurzame groeiambities van Mondelez Nederland.

Lees bericht

Ondanks aangescherpte regels goede Free From Expo 2021

Beurzen - Ondanks de aangescherpte maatregelen als gevolg van de toenemende coronabesmettingen, opende Free From Food Expo 2021 eind november toch haar deuren in de Amsterdamse RAI. Vierduizend internationale foodprofessional bezochten de tweedaagse foodexpo en beoordeelden de beurs desondanks als ‘sfeervol, inspirerend en van hoge kwaliteit’.

Lees bericht

Broodjesbox opent eerste rijksweglocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste locatie geopend aan de snelweg. Het tankstation waarin het shopconcept is gevestigd ligt aan de A32 zuidzijde Shell Dorpshellen, tussen Heerenveen en Wolvega.

Lees bericht


‘Online-marketeer’ Anita Holthuis komt met eerste boek

Boek – Hoe bepaal je als bedrijf je marketingstrategie en hoe zorg je ervoor dat de waan van de dag je niet inhaalt? Dat zijn vragen waar veel organisaties tegenaan lopen. Daarom heeft de Apeldoornse onderneemster Anita Holthuis haar kennis en ervaring opgetekend in het boek “Proba, Van denken naar doen”.

Lees bericht

‘Pepernoten het meest gemist na de feestdagen’

Analyse - Dit jaar viert 50% van de Nederlanders Sinterklaas. Dat zijn iets meer dan 8 miljoen huishoudens. Van de zoetigheden die met het kinderfeest worden gegeten zijn de pepernoot en de chocoladeletter zijn het meest populair. De pepernoten worden ook het meest gemist na de feestdagen.

Lees bericht

Eerste onbemande Tony’s kiosk opent bij Haan Express Amsterdam

Petrol - Bij het onbemande Haan Express tankstation aan de Appelweg in Amsterdam Noord is vrijdag de allereerste Tony’s Kiosk van Nederland geopend. De onbemande Kiosk, die 24/7 open is en ontwikkeld is met een aantal partners, maakt onderdeel uit van de strategie van De Haan Minerale Oliën (DHMO) om antwoorden te vinden op de toekomstige ontwikkelingen binnen petrol.

Lees berichtZwanenberg 100e stakeholder Samen Tegen Voedselverspilling

Voedselverspilling – Zwanenberg Food Group is het 100e bedrijf dat zich als stakeholder aansluit bij Samen Tegen Voedselverspilling. Door voeding te verhitten en in een circulaire verpakking te verpakken, en door onder andere reststromen te verwerken tot soepen en sauzen, draagt Zwanenberg fors bij aan het tegengaan van verspilling.

Lees bericht

‘Nederland telt meer flexitariërs dan vleeseters’

Onderzoek - Meer dan de helft van de Nederlanders (53%) eet minimaal maandelijks vleesvervangers. Dat meldt onderzoeksbureau Markteffect. Het bureau voert jaarlijks onderzoek uit naar het sentiment rondom vleesvervangers en dit jaar blijkt dat een aanzienlijk deel van de Nederlanders minder vlees is gaan eten.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid