‘20% van restaurants houdt met kerst sowieso deuren gesloten’

Onderzoek - 40% van de restaurants is volledig gesloten met kerst en biedt ook geen afhalen of bezorging aan. Zelfs al zou het kabinet besluiten dat restaurants de deuren mogen openen voor gasten in de zaak, dan zou meer dan de helft daarvan alsnog niet open gaan. Deze conclusies komen uit de Foodservice Denktank, die bureau Marketing4Results samen met groothandel Sligro heeft opgezet.

Lees bericht

Houben Worstenbrood maakt doorstart

Doorstart – Bart Houben, eigenaar van Houben Worstenbrood maakt bekend dat het bedrijf een doorstart heeft gemaakt. Houben maakte de herstart van zijn bedrijf in Eindhoven, na het eerdere faillissement, bekend via linkedin.

Lees bericht

Bij FEBO wordt steeds vaker cashless betaald

Formulenieuws – Steeds meer locaties van fastserviceketen FEBO zijn cashless. Vanaf deze week zijn ook de drive-thru-vestigingen in Wormerveer en Oostzaan en de Amsterdamse locaties Stadionplein en Leidsestraat en in Groningen overgegaan op cashless en kunnen gasten alleen nog met bankkaart of smartphone betalen.

Lees bericht

Winnaars Horeca Prijzen 2020 bekend gemaakt

Verkiezing  - De winnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen 2020 zijn gistermiddag in een livestream bekendgemaakt. Diverse horecabedrijven streden in verschillende categorieën de afgelopen periode om de gunst van hun gasten binnen hun eigen gemeente, provincie of als uiteindelijke winnaar van de vakjury.

Lees bericht


FNLI signaleert ‘stevige pijn’ bij horeca- en cateringproducenten

Onderzoek -  Voedselproducenten  die aan de horeca of andere out of home-kanalen leveren, zoals de cateringsector, hebben hun omzet tot wel 70% zien dalen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit een enquête onder leden van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) en aangesloten brancheorganisaties.

Lees bericht


Horeca Alliantie gaat op 7 december protesteren in Den Haag

Actie - De Horeca Alliantie wil komende maandag 7 december van 12.00 tot 14.00 uur een protestmanifestatie op het Malieveld in Den Haag organiseren. De inzet van de bijeenkomst is het in stand houden van de steunmaatregelen en vragen om gefaseerde opening van de horeca, met in achtneming van de veiligheidsregels.

Lees berichtQalkoen-initiatief om zieke kinderen te steunen en de horeca

Kerstinitiatief – Vleeschmeester en verschillende lokale horecazaken hebben de handen in een geslagen en zijn een nieuw kerstinitiatief gestart om de ziekenkinderen in vier kinderziekenhuizen te steunen. Voor iedere verkochte kwaliteitskalkoen - ‘de Qalkoen’ - wordt namelijk €10,- gedoneerd aan de stichtingen van deze kinderziekenhuizen.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid