Struisenburg Horeca geeft hart van Rotterdam nieuw gezicht
Horeca – De Rotterdamse horecagroep Struisenburg Horeca geeft het Stadhuisplein in Rotterdam een nieuw gezicht. Met Beau, de herintroductie van iconen Café 't Fust en Coconuts én een nog te onthullen vierde horecaconcept, krijgt het hart van de Maasstad een nieuwe uitgaansbestemming.
Lees bericht‘Horeca digitaliseert, maar laat ook kansen liggen’
Horeca –Vier op de vijf horecaondernemers in Nederland maakt gebruik van een online reserveringssysteem. Hierdoor ervaart meer dan een derde (35%) minder fouten in reserveringen. Toch benut een grote groep ondernemers nog niet alle voordelen van deze systemen. Denk aan het automatiseren van communicatie, het minimaliseren van wachttijden of het personaliseren van de bediening.
Lees berichtLe Smash opent zesde locatie in centrum Breda
Formulenieuws - In het centrum van Breda is de zesde vestiging van Le Smash geopend. Het concept ging viraal toen het de deuren opende van hun eerste locatie in Amsterdam. Volgens liefhebbers vind je hier de beste smashburgers op de meest ‘classic’ manier.
Lees berichtInschrijving geopend voor HANOS Gouden Koksmuts 2025/2026
Wedstrijd - De strijd om de HANOS Gouden Koksmuts 2025/2026 is gestart. Horecateams kunnen zich inschrijven voor de voorrondes van deze prestigieuze kookwedstrijd, georganiseerd door de Stichting Kookwedstrijden Gastronomisch Gilde i.o.
Lees berichtToetie & Bo Kidscafé wil groeien als franchiseformule
Horecaconcept - Toetie & Bo Kidscafé is een horecaplek waar kinderen welkom zijn en ouders zich kunnen ontspannen. Het horecaconcept telt nu nog alleen een locatie in Hoorn, maar gaat uitbreiden naar Purmerend. Initiatiefnemers Tamarah van Dijk en Elles Band achten de tijd nu rijp om verder uit te breiden met franchise.
Lees berichtAnyTyme opgetuigd voor verdere franchise-uitrol
Interview - Een nieuw logo, een eigentijdse uitstraling binnen en buiten, verpakkingen die in lijn zijn met de nieuwe uitstraling. Er is veel veranderd bij cafetariaformule AnyTyme. Maar de belangrijkste wijzigingen zijn misschien onzichtbaar. Aan de achterkant van het bedrijf zijn namelijk de inkoopcondities, de infrastructuur en de afspraken verbeterd en is er een organisatie opgetuigd waarmee de formule geschikt is voor verdere uitrol in franchise.
Lees berichtVermaat horecapartner van nieuwe migratiemuseum
Museum - Vermaat Groep is de horecapartner van Fenix, het nieuwe kunstmuseum over migratie in Rotterdam. In de gerestaureerde historische havenloods uit 1923 ontwikkelt Vermaat drie horecaconcepten, die ondersteunend zijn aan het thema van het museum.
Lees berichtVijf nieuwe leden bij hotelsamenwerking Quality Lodging
Hotels - Quality Lodgings, een samenwerking van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, verwelkomt 5 nieuwe leden in Nederland, België en Duitsland. Volgens Quality Lodging onderstreept de uitbreiding de internationale groei en relevantie van QL als platform voor hotels met karakter, culinaire verfijning en authentieke gastvrijheid.
Lees berichtParadiso en Heineken verlengen samenwerking
Samenwerking - Paradiso en Heineken verlengen hun samenwerking tot 2029. Al sinds de jaren negentig zijn de Amsterdamse brouwer en poptempel Paradiso aan elkaar verbonden.
Lees berichtHEMA meest favoriet voor koffie en lunch
Onderzoek – Het aantal bezoekers van koffie- en lunchketens groeide het afgelopen jaar naar 9,6 miljoen. HEMA blijft de favoriet voor koffie en lunch. Bezoekers nuttigen driekwart (76%) van de bestellingen ter plaatse, terwijl ze bijna een kwart (24%) afhalen.
Lees bericht