‘Horeca digitaliseert, maar laat ook kansen liggen’

Horeca –Vier op de vijf horecaondernemers in Nederland maakt gebruik van een online reserveringssysteem. Hierdoor ervaart meer dan een derde (35%) minder fouten in reserveringen. Toch benut een grote groep ondernemers nog niet alle voordelen van deze systemen. Denk aan het automatiseren van communicatie, het minimaliseren van wachttijden of het personaliseren van de bediening.

Lees bericht

Le Smash opent zesde locatie in centrum Breda

Formulenieuws - In het centrum van Breda is de zesde vestiging van Le Smash geopend. Het concept ging viraal toen het de deuren opende van hun eerste locatie in Amsterdam. Volgens liefhebbers vind je hier de beste smashburgers op de meest ‘classic’ manier.

Lees bericht



Toetie & Bo Kidscafé wil groeien als franchiseformule

Horecaconcept - Toetie & Bo Kidscafé is een horecaplek waar kinderen welkom zijn en ouders zich kunnen ontspannen. Het horecaconcept telt nu nog alleen een locatie in Hoorn, maar gaat uitbreiden naar Purmerend. Initiatiefnemers Tamarah van Dijk en Elles Band achten de tijd nu rijp om verder uit te breiden met franchise.

Lees bericht

AnyTyme opgetuigd voor verdere franchise-uitrol

Interview - Een nieuw logo, een eigentijdse uitstraling binnen en buiten, verpakkingen die in lijn zijn met de nieuwe uitstraling. Er is veel veranderd bij cafetariaformule AnyTyme. Maar de belangrijkste wijzigingen zijn misschien onzichtbaar. Aan de achterkant van het bedrijf zijn namelijk de inkoopcondities, de infrastructuur en de afspraken verbeterd en is er een organisatie opgetuigd waarmee de formule geschikt is voor verdere uitrol in franchise.

Lees bericht

Vermaat horecapartner van nieuwe migratiemuseum

Museum - Vermaat Groep is de horecapartner van Fenix, het nieuwe kunstmuseum over migratie in Rotterdam. In de gerestaureerde historische havenloods uit 1923 ontwikkelt Vermaat drie horecaconcepten, die ondersteunend zijn aan het thema van het museum.

Lees bericht

Vijf nieuwe leden bij hotelsamenwerking Quality Lodging

Hotels - Quality Lodgings, een samenwerking van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, verwelkomt 5 nieuwe leden in Nederland, België en Duitsland. Volgens Quality Lodging onderstreept de uitbreiding de internationale groei en relevantie van QL als platform voor hotels met karakter, culinaire verfijning en authentieke gastvrijheid.

Lees bericht



HEMA meest favoriet voor koffie en lunch

Onderzoek – Het aantal bezoekers van koffie- en lunchketens groeide het afgelopen jaar naar 9,6 miljoen. HEMA blijft de favoriet voor koffie en lunch. Bezoekers nuttigen driekwart (76%) van de bestellingen ter plaatse, terwijl ze bijna een kwart (24%) afhalen.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid