Horecava en Wine Professional bundelen opnieuw de krachten
Vakbeurzen - Tijdens Horecava 2026 slaan Horecava en Wine Professional opnieuw de handen ineen. De grootste horecabeurs van Nederland en de vooraanstaande wijnbeurs van de Benelux presenteren samen Taste of Wine Professional met een programma dat wijn laat aansluiten bij het thema van dit jaar: Betaalbare luxe.
Lees berichtHOMiES en Interim Food Professionals bundelen krachten
Samenwerking - HOMiES en Interim Food Professionals gaan per 1 januari 2026 een strategisch partnership aan. Samen willen de partijen bouwen aan een sterker netwerk van interim-specialisten in foodservice, gericht op organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke professionals met échte praktijkervaring.
Lees berichtTobias Camman en Camiel Kesbeke lanceren Dikke Pickle bij Crisp
Actie - Een blokje kaas en een stukje leverworst? Dat kan beter, dachten wijnliefhebber Tobias Camman en augurkenmaker Camiel Kesbeke. Samen met Crisp introduceren ze de Dikke Pickle: een augurk met de finesse van een Elzaswijn.
Lees berichtSligro Roosendaal schenkt €5.000 aan Stichting Paul bij heropening
Groothandel - Precies om 11 minuten over 11 is de vernieuwde Sligro-vestiging aan de Leemstraat in Roosendaal feestelijk heropend. Ter gelegenheid van de opening doneerde Sligro €5.000 aan Stichting Paul, een lokale organisatie die zich inzet om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te laten sporten.
Lees berichtCombigro Helmink Foodservice sluit zich aan bij VHC Groep
Samenwerking - Combigro Helmink Foodservice in Zutphen treedt per 1 januari 2026 officieel toe als volwaardig lid van de VHC Groep. Met deze stap bundelen beide organisaties hun krachten om hun marktpositie te versterken en gezamenlijk te bouwen aan een toekomstbestendige foodserviceorganisatie.
Lees berichtFoodservicemarkt blijft groeien, maar tempo neemt af
Analyse - De Nederlandse foodservicemarkt blijft in 2025 groeien, al vlakt het tempo af. Dat blijkt uit de periodemeting van bureau Foodsteps uit Ede. De komende periode moet duidelijk gaan maken hoe positief het jaar gaat afsluiten.
Lees berichtFletcher Hotels en Royal Swinkels verlengen samenwerking
Samenwerking - Royal Swinkels Family Brewers en Fletcher Hotels hebben hun samenwerkingsovereenkomst verlengd. Daarmee zetten beide Nederlandse familiebedrijven hun langdurige partnerschap voort, dat ruim tien jaar geleden begon met de grootschalige introductie van Bavaria- en Swinckels-bieren binnen het hotelconcern.
Lees berichtEerste Tango-locatie met Bakker Bart officieel geopend
Tankstation - In Deventer is de eerste Tango × Bakker Bart-locatie officieel geopend. Het station, dat sinds juli in gebruik is, combineert een volwaardige broodjeszaak die alles biedt wat je van Bakker Bart gewend bent, vers én lekker, met snellaadvoorzieningen voor elektrische auto’s en traditionele tankmogelijkheden.
Lees berichtCIMA rooftopbar gloednieuwe hotspot in Amsterdam
Hotel - Het Renaissance hotel in Amsterdam heeft een 4 jaar durende ingrijpende verbouwing ondergaan om te verduurzamen en groter te worden. Het aantal kamers werd flink uitgebreid en 4 nieuwe horecaconcepten zijn ontwikkeld. Begin november is de CIMA rooftop bar geopend: Een Mexicaans restaurant met spectaculair uitzicht over de stad, een groot dakterras én een DJ lounge voor feesten.
Lees berichtHanex Hospitality Group verkoopt horecalocaties The Villy
Horecagroep – Rob van Herpen, eigenaar van de Hanex Hospitality Group verkoopt de drie locaties van The Villy. Het vernieuwende horecaconcept The Villy richt zich op het vormen van een community, gebaseerd op lokale betrokkenheid en sociale cohesie.
Lees bericht