Gyojasang opent Korean BBQ-restaurant in Rotterdam

Formulenieuws - Het Koreaanse restaurantconcept Gyojasang opent een nieuwe vestiging aan de Mauritsweg 6 in Rotterdam. Na Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Barcelona is dit de nieuwste locatie waar gasten terecht kunnen voor een authentieke Korean BBQ, waarbij gasten zelf het vlees aan tafel grillen.

Lees bericht


Nick Toet en La Place lanceren Nick’s Noedels

Formulenieuws - Restaurantketen La Place heeft in samenwerking met foodcreator Nick Toet een nieuw gerecht op het menu gezet: Nick’s Noedels. Het noedelgerecht kwam als winnaar uit de online serie Kritische Koters, waarin een panel van kinderen de rol van jury vervulde.

Lees bericht

Startup Bundelaer maakt horecalogistiek slimmer en groener

Distributie - De Nederlandse startup Bundelaer lanceert een duurzame bezorgdienst die speciaal is ontwikkeld voor horeca, catering en zorginstellingen. Door bestellingen van verschillende leveranciers slim te bundelen en met 100% elektrische vrachtwagens in één rit te bezorgen, vermindert Bundelaer het aantal leveringen, vervoersbewegingen en CO₂-uitstoot in stedelijke gebieden.

Lees bericht



Anne&Max strijdt tegen verspilling met vers wortelsap

Formulenieuws - Koffie- en lunchketen Anne&Max zet zich de komende weken in tegen voedselverspilling door samen te werken met No Waste Army. De populaire verse sap Energie krijgt tijdelijk een extra ingrediënt: appel-wortelsap gemaakt van een worteloverschot van boer Jan-Willem.

Lees bericht





Inzet JRE-Jongerenweek is nieuwe generatie gasten trekken

Actie - Van 29 september tot en met 5 oktober 2025 organiseert JRE-Nederland opnieuw de JRE-Jongerenweek, in samenwerking met illycaffè. Gedurende deze week ontvangen gasten tot en met 27 jaar 50% korting op de menuprijs bij alle aangesloten JRE-restaurants. Het doel: de passie voor gastronomie stimuleren en jongeren kennis laten maken met fine dining.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid