Nick Toet en La Place lanceren Nick’s Noedels


Nick’s Noedels is inmiddels verkrijgbaar bij alle La Place-vestigingen in Nederland

Formulenieuws - Restaurantketen La Place heeft in samenwerking met foodcreator Nick Toet een nieuw gerecht op het menu gezet: Nick’s Noedels. Het noedelgerecht kwam als winnaar uit de online serie Kritische Koters, waarin een panel van kinderen de rol van jury vervulde.

In vier afleveringen presenteerde Toet verschillende gerechten, waaronder een sushi bowl, pita falafel en vegetarische kapsalon. De reacties waren kritisch en vaak afwijzend. Pas in de laatste aflevering wist hij de juiste snaar te raken: een kom noedels in bouillon met verse groenten. Dit gerecht werd door de jury enthousiast ontvangen en geselecteerd als favoriet.

Soepbuffet

Nick’s Noedels is inmiddels verkrijgbaar bij alle La Place-vestigingen in Nederland. Het gerecht wordt aangeboden bij het soepbuffet en bestaat uit een glazen potje met noedels, misopasta en groenten. Bij de kassa wordt heet water toegevoegd, waarna gasten direct kunnen genieten van een verse en toegankelijke maaltijd.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Fastned opent in België grootste laadstation mét restaurant en shop

Buitenland - Fastned heeft op 17 september officieel zijn grootste laadstation ooit geopend, langs de E17 bij Gentbrugge. De nieuwe locatie is niet alleen de grootste van België, maar ook de meest complete: naast 32 ultrasnelle laadpunten biedt het station een volledig uitgerust restaurant, een 24/7 zelfservice-shop en met de moderne sanitaire voorzieningen van ONE HUNDRED restrooms met douches.

Lees bericht

Sophie Hofdijk nieuwe manager assortiment bij La Place

Formulenieuws - La Place heeft Sophie Hofdijk benoemd tot manager assortiment. In haar rol gaat zij de foodserviceformule helpen bij het ontwikkelen van een toekomstbestendig en onderscheidend assortiment. De aanstelling past binnen de vernieuwde koers van La Place, waarbij de focus ligt op een duurzamer, gezonder en inclusiever aanbod dat ook jongere doelgroepen aanspreekt.

Lees bericht



De Japanner viert 10-jarig jubileum

Formulenieuws- In 2015 openden Guido de Bruijn en Tosao van Coevorden de deuren van De Japanner aan de Albert Cuypstraat. Tien jaar later is hun moderne izakaya uitgegroeid tot een vaste waarde in de Amsterdamse horeca, met inmiddels vestigingen op de Bilderdijkstraat, aan Strand IJburg en op de Zuidas.

Lees bericht

Vogelfrei opent tijdelijk restaurant ‘Vaste Grond’

Actie - Van 11 juli tot en met 29 augustus 2025 opent creatief platform Vogelfrei het tijdelijke restaurant Vaste Grond aan de Nijverheidsweg in Utrecht. Acht weken lang nemen tien uiteenlopende gastchefs het roer over, ieder met een eigen achtergrond, visie en culinaire stijl. Van professionals uit de gezondheidszorg en IT tot ontwerpers en jonge food entrepreneurs.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid