Berkman opent ijs drive-thru met de IJswinckel


Geheel 'coronaproof' worden de producten aangereikt / Foto bij: De IJswinckel

Petrol - De IJswinckel en Berkman Energie Service hebben de handen in een geslagen en zijn een ijs drive-thru  gestart op het terrein aan de Tuindersweg 36 in Barendrecht. Sinds afgelopen vrijdag is de ijsafhaalservice geopend. Tijdens de paasdagen liep de wachttijd af en toe op tot 20 minuten.

Als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus zijn de ijssalons van de ambachtelijke ijsformule De IJswinckel gesloten. In de shops van de tankstations van Berkman mag de consument ter plekke niets meer eten of drinken. Voor Berkman en De IJswinckel reden de handen ineen te slaan en te starten met een drive-thru.

In de ijss drive-thru  kunnen klanten kiezen uit verschillende soorten sorbet- en roomijs en milkshakes. Diverse smaken ambachtelijk schepijs kunnen vanuit de auto worden besteld en cashloos worden afgerekend. De ijs drive-thru is 7 dagen per week geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Bron: @FoodClicks

Foto's: De IJswinckel

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees bericht


Shell zet broodje kreeft op de menukaart

Formulenieuws – Vanaf 18 augustus staat een broodje kreeft bij alle Shell-bakkerijlocaties in Nederland op het menu. Dit exclusieve broodje maakt deel uit van het Hollandse Helden-assortiment en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Lees bericht

Van Horne opent eigen shop Buulangerie

Petrol – Buulangerie heet het nieuwe shopconcept van Van Horne Brandstoffen in Budel. Afgelopen vrijdag werd het eigen shopconcept geopend dat zich richt op verschillende eetmomenten van ontbijt, lunch en avond eten.

Lees bericht

De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid