Berkman opent ijs drive-thru met de IJswinckel


Geheel 'coronaproof' worden de producten aangereikt / Foto bij: De IJswinckel

Petrol - De IJswinckel en Berkman Energie Service hebben de handen in een geslagen en zijn een ijs drive-thru  gestart op het terrein aan de Tuindersweg 36 in Barendrecht. Sinds afgelopen vrijdag is de ijsafhaalservice geopend. Tijdens de paasdagen liep de wachttijd af en toe op tot 20 minuten.

Als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus zijn de ijssalons van de ambachtelijke ijsformule De IJswinckel gesloten. In de shops van de tankstations van Berkman mag de consument ter plekke niets meer eten of drinken. Voor Berkman en De IJswinckel reden de handen ineen te slaan en te starten met een drive-thru.

In de ijss drive-thru  kunnen klanten kiezen uit verschillende soorten sorbet- en roomijs en milkshakes. Diverse smaken ambachtelijk schepijs kunnen vanuit de auto worden besteld en cashloos worden afgerekend. De ijs drive-thru is 7 dagen per week geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Bron: @FoodClicks

Foto's: De IJswinckel

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Ondanks min 2 miljard euro omzet in Q2 kan 2020 nog wat worden’

Analyse – In tweede kwartaal bedroeg de totale omzetdaling in de foodsevicesector ruim 2 miljard euro. Dat betekent dat slechts de helft van de normale bestedingen in horeca, catering en gemak hebben plaatsgevonden. Maar lichtpuntje is dat mocht de omzet in het tweede en derde kwartaal op hetzelfde niveau uitkomen als in 2019 dan komt de totale omzet van alle sectoren uit op 80%...

Lees bericht

La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees bericht

Shell gaat vanuit 17 tankstations bezorgen met Deliveroo

Petrol – Bij 17 Shell-stations kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag  online dagelijkse boodschappen bestellen. De boodschappen worden in samenwerking met Deliveroo bezorgd. Het gaat bij de bezorging vooral om essentiële producten, zoals levensmiddelen, handzeep en wc-papier.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid