De Haan voegt bp Westervoort toe aan netwerk


bp Westervoort heeft het Tony's Streetfood-shopconcept gekregen met bestelzuil

Tankstation - Op 1 november 2023 heeft familiebedrijf De Haan Tankstations bp Westervoort toegevoegd aan haar netwerk van in totaal meer dan 180 tankstations. Deze locatie, voorheen bekend als ’t Ambacht Café, heeft een strategisch gunstige ligging en voldoet aan de eisen om er een toekomstbestendig tankstation met moderne voorzieningen van te maken. Een locatie die daarom past bij de visie van De Haan.

De locatie is direct omgebouwd naar het Tony’s Street Food. bp Westervoort had al een ‘alles-in-één-concept’, dus dat blijft daarmee. In de vestiging is een bakkerij aanwezig voor de verse broodproducten en daarnaast is de ruimte voorzien van een uitgebreide shop mét zitgelegenheden. Ook online bestellen is sinds kort mogelijk bij bp Westervoort. De Haan neemt eveneens de carwash-diensten over, met alle daarbij behorende diensten.

Gelderland

De combinatie tanken, ‘streetfood’ én uitgebreide carwash ligt precies in de lijn van de visie van De Haan. De overname telt voor De Haan daarnaast als een verdere uitbreiding in de provincie Gelderland.

Bron: De Haan/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shopformat Tony’s voor Bp Cartesiusweg en bp Harderwijk

Petrol - De Haan Tankstation heeft recent een tweetal locaties voorzien van een grondige metamorfose. Zowel de locaties bp Cartesiusweg (Utrecht) als bp Harderwijk hebben het eigen shopformat Tony’s gekregen. Het familiebedrijf De Haan ziet de uitbreiding niet alleen als grote stappen voor het bedrijf, maar ook als verdere professionalisering van het bedrijf.

Lees bericht


TotalEnergies blijft stappen zetten op weg naar Circle K

Interview – Het proces met betrekking tot de voorgenomen overname van de Retail & Cards activiteiten van TotalEnergies in Nederland door Alimentation Couche-Tard is nog lopende en dus kan Shop, Food & Service manager Jolanda van Dijk van TotalEnergies nog niets vertellen over de toekomstige plannen van de 400 tankstations in Nederland. Maar ook in deze situatie zet het bedrijf stappen: “Business as usual,”...

Lees bericht

‘Tango Go Shops’ wil potentieel buurt en passant meer benutten

Petrol – De opening van twee onbemande  ‘Tango Go Shops’ eerder dit jaar zullen in het eerste kwartaal van 2024 worden geëvalueerd. Het bedrijf wil het potentieel van buurtbewoners en passanten nog verder optimaliseren. Dat laat Michael Romijn, Shop Performance Manager bij Tango, weten. De twee locaties zijn dan ongeveer een jaar open en op deze manier zijn ook alle seizoenen...

Lees berichtCoffee Fellows krijgt tweede tankstationlocatie bij ABM

Petrol – Na tankstation De Korte Duinen in Soest opent Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) een tweede locatie van Coffee Fellows bij een van de tankstations. De Avia Express locatie aan de Fruitsweg in Den Haag wordt ook de tweede locatie van Coffee Fellows in de Hofstad.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid