Designwedstrijd voor de voorgevel van een Flink-hub


Flink schrijft een ontwerpwedstrijd uit voor de hub-locatie aan de Van Limburg Stirumplein in Amsterdam

Bezorgdienst – Flitsbezorger Flink opent ontwerpwedstrijd en roept buurtbewoners en lokale artiesten op om het uiterlijk van een hub te designen. Creatieven, lokale artiesten en buurtbewoners worden opgeroepen om hun creativiteit te tonen en het nieuwe uiterlijk te bepalen van de Flink-hub aan het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam.

Na de opening van de eerste art store van Getir, is Flink daarmee de tweede flitsbezorger die het uiterlijk van de hubs wil verfraaien voor buurtbewoners. Iedereen kan zich voor het ontwerp vanaf vandaag tot en met 31 mei aanmelden en tot en met 20 juni zijn ontwerp hier inzenden. “We willen niet alleen voor de buurt klaarstaan en naar ze luisteren, maar ook samen met hen de uitstraling van het straatbeeld verbeteren. Daarom roepen we lokale creatieven op om hun ontwerp voor een voorgevel in te dienen. Met elkaar kunnen we een maatschappelijke bijdrage aan de buurt leveren”, zegt Benjamin Zagel, Managing Director Flink Nederland.

Lokale jury

De ingezonden ontwerpen worden beoordeeld door een gevarieerde en creatieve jury bestaande uit de Amsterdamse rapper Dio, de bekende illustrator en kunstenaar Sioejeng Tsao, een buurtbewoner uit de Staatsliedenbuurt en de manager van de Flink-hub. Gezamenlijk beoordelen ze alle inzendingen, waarna ze het nieuwe ontwerp van de Flink-hub bekendmaken. De kunstenaar met het winnende ontwerp wint € 5.000 en de ramen van de Flink-hub als canvas. De ontwerpwedstrijd wordt gelanceerd in Amsterdam, maar wordt bij succes verder uitgerold in andere steden.

Buurtcontact

Flink is in Nederland inmiddels in 39 gemeenten actief met meer dan 60 hubs. Om ervoor te zorgen dat online boodschappenservices en de buurten waarin de bezorgers actief zijn goed samengaan, hebben Flink, Gorillas, Getir en Zapp eerder deze week een ‘Code of Conduct’ ondertekend. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is om de buurten goed te betrekken bij hun activiteiten. Flink werkt bijvoorbeeld met lokale producenten samen en de buurt kan eenvoudig bij de hubs terecht met suggesties en eventuele klachten.

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees bericht

Vood krijgt investering van 6,5 ton

Investering - Vood, producent van plantaardige maaltijden voorheen bekend als Plant B, heeft een investering van 6,5 ton ontvangen. Het bedrijf verkocht de afgelopen twee jaar meer dan 120.000 diepgevroren volwaardige kant-en-klaarmaaltijden.

Lees bericht


Flink opent de ‘BuurtHub’-store in Alkmaar

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Flink gaat de winkels van waaruit de flitsbezorging plaatsvindt aantrekkelijker maken voor de buurt door deze te veranderen in ‘BuurtHubs’. De eerste locatie staat in Alkmaar en heeft een volledige restyling en nieuw interieur gekregen.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid