Designwedstrijd voor de voorgevel van een Flink-hub


Flink schrijft een ontwerpwedstrijd uit voor de hub-locatie aan de Van Limburg Stirumplein in Amsterdam

Bezorgdienst – Flitsbezorger Flink opent ontwerpwedstrijd en roept buurtbewoners en lokale artiesten op om het uiterlijk van een hub te designen. Creatieven, lokale artiesten en buurtbewoners worden opgeroepen om hun creativiteit te tonen en het nieuwe uiterlijk te bepalen van de Flink-hub aan het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam.

Na de opening van de eerste art store van Getir, is Flink daarmee de tweede flitsbezorger die het uiterlijk van de hubs wil verfraaien voor buurtbewoners. Iedereen kan zich voor het ontwerp vanaf vandaag tot en met 31 mei aanmelden en tot en met 20 juni zijn ontwerp hier inzenden. “We willen niet alleen voor de buurt klaarstaan en naar ze luisteren, maar ook samen met hen de uitstraling van het straatbeeld verbeteren. Daarom roepen we lokale creatieven op om hun ontwerp voor een voorgevel in te dienen. Met elkaar kunnen we een maatschappelijke bijdrage aan de buurt leveren”, zegt Benjamin Zagel, Managing Director Flink Nederland.

Lokale jury

De ingezonden ontwerpen worden beoordeeld door een gevarieerde en creatieve jury bestaande uit de Amsterdamse rapper Dio, de bekende illustrator en kunstenaar Sioejeng Tsao, een buurtbewoner uit de Staatsliedenbuurt en de manager van de Flink-hub. Gezamenlijk beoordelen ze alle inzendingen, waarna ze het nieuwe ontwerp van de Flink-hub bekendmaken. De kunstenaar met het winnende ontwerp wint € 5.000 en de ramen van de Flink-hub als canvas. De ontwerpwedstrijd wordt gelanceerd in Amsterdam, maar wordt bij succes verder uitgerold in andere steden.

Buurtcontact

Flink is in Nederland inmiddels in 39 gemeenten actief met meer dan 60 hubs. Om ervoor te zorgen dat online boodschappenservices en de buurten waarin de bezorgers actief zijn goed samengaan, hebben Flink, Gorillas, Getir en Zapp eerder deze week een ‘Code of Conduct’ ondertekend. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is om de buurten goed te betrekken bij hun activiteiten. Flink werkt bijvoorbeeld met lokale producenten samen en de buurt kan eenvoudig bij de hubs terecht met suggesties en eventuele klachten.

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bekendheid flitsbezorgers neemt sterker toe dan gebruik

Onderzoek – Flitsbezorgers winnen fors aan bekendheid, maar het gebruik neemt niet navenant toe Uit een periodieke meting van Markteffect blijkt dat de bekendheid sinds december 2021 met 32% is gestegen. Zo is ruim 4 op de 5 Nederlanders (82%) bekend met het principe ‘flitsbezorging’. Gorillas is het meest bekend, maar Flink wordt het vaakst ingezet.

Lees bericht


Flitsbezorger Getir opent eerste ‘art store’ in Nederland

Bezorgdienst - Flitsbezorger Getir heeft de allereerste art store in Rotterdam geopend. Hiermee is Getir de eerste flitsbezorger die de uitstraling van zijn vestiging aanpast door kunst in de etalage te hangen. De art store is een pilot waarmee het bedrijf het straatbeeld van de buurt verbetert als alternatief voor de zogeheten dark stores.

Lees bericht

Freek Wessels naar food startup Johnny Cashew

Overstap - Freek Wessels is vanaf 1 maart mede-eigenaar van Johnny Cashew. De voormalig CFO van Tony’s Chocolonely gaat zich vooral richten op de business development, de issue awareness en de finance van de startup. Het bedrijf lanceert later deze maand haar eerste producten bij flitsbezorger Gorillas.

Lees bericht

Jumbo en bezorgbedrijf Gorillas gaan samenwerken

Formulenieuws - Jumbo Supermarkten en flitsbezorger Gorillas hebben overeenstemming bereikt over een strategische samenwerking in Nederland en Vlaanderen. Het partnership richt zich op de snelgroeiende markt voor het instant bezorgen van online bestelde boodschappen in grotere steden.

Lees bericht


Bezorgsuper Flink tekent contract met Ajax

Sponsoring – Flitsbezorger Flink heeft een meerjarig contract getekend met voetbalclub Ajax. De samenwerking gaat per direct in. Flink wordt daarmee de officiële bezorgpartner voor boodschappen en de officiële partner voor maaltijdbezorging.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid