Horecatalenten met een beperking runnen bedrijfsrestaurant Essent


Catering - Bedrijfscateraar Appèl heeft dinsdag 7 maart een bijzonder bedrijfsrestaurant binnen het hoofdkantoor van Essent geopend: Happiness. Het restaurant wordt gerund door talenten met een beperking. Met Happiness willen Appèl en Essent de leefwereld van de mensen vergroten en hun een kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Het horecaconcept Happiness is een co-creatie van Appèl, Essent en Cello. Toine van der Pol, bestuurder Cello: “Met Happiness creëren we een veilige, beschutte werkomgeving die de mensen nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Met dit project bij Essent wordt hun leefwereld uitgebreid, ontmoeten ze anderen en krijgen ze waardering voor het werk dat ze doen.” Essent zocht creatieve manieren om de catering van een van de horecaplekken in haar hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch in te vullen. De ideeën van Appèl voor een intensieve samenwerking met Cello uit Vught spraken Essent aan. Patrick Lammers, CEO Essent: “We bieden ruim twee miljoen klanten stroom en gas. Als je midden in de maatschappij staat zoals Essent, moet dat ook terug te zien zijn in de organisatie. Het is dus logisch dat we deze jongens en meiden in ons midden willen hebben.” In het project participeren lokale ondernemers uit de regio ’s-Hertogenbosch, zij zorgen voor verse ingrediënten. Patisserie producten en vers bereide soepen worden betrokken van de eigen werkbedrijven van Cello. Bron: Appèl Catering - Bedrijfscateraar Appèl heeft dinsdag 7 maart een bijzonder bedrijfsrestaurant binnen het hoofdkantoor van Essent geopend: Happiness. Het restaurant wordt gerund door talenten met een beperking. Met Happiness willen Appèl en Essent de leefwereld van de mensen vergroten en hun een kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Het horecaconcept Happiness is een co-creatie van Appèl, Essent en Cello. Toine van der Pol, bestuurder Cello: “Met Happiness creëren we een veilige, beschutte werkomgeving die de mensen nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Met dit project bij Essent wordt hun leefwereld uitgebreid, ontmoeten ze anderen en krijgen ze waardering voor het werk dat ze doen.” Essent zocht creatieve manieren om de catering van een van de horecaplekken in haar hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch in te vullen. De ideeën van Appèl voor een intensieve samenwerking met Cello uit Vught spraken Essent aan. Patrick Lammers, CEO Essent: “We bieden ruim twee miljoen klanten stroom en gas. Als je midden in de maatschappij staat zoals Essent, moet dat ook terug te zien zijn in de organisatie. Het is dus logisch dat we deze jongens en meiden in ons midden willen hebben.” In het project participeren lokale ondernemers uit de regio ’s-Hertogenbosch, zij zorgen voor verse ingrediënten. Patisserie producten en vers bereide soepen worden betrokken van de eigen werkbedrijven van Cello. Bron: Appèl

Auteur: Steffen van Beek

Tags: appèl essent

Gerelateerd nieuws



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid