La Place opent 20 locaties en breidt take-aways uit


Formulenieuws – De versoepeling van de horecamaatregelen biedt ook La Place meer ruimte. Vanaf vandaag, woensdag 3 juni, heropent de restaurantketen 20 La Place restaurants de deuren voor maximaal 30 gasten en start het ook nog eens op een viertal locaties met take-away.  La Place had deze service al op 9 locaties.

De heropening van de restaurants biedt La Place de mogelijkheid de aandacht te richten op het in de praktijk uittesten van het aangepaste concept in de anderhalve-metersamenleving en restaurants met een beperkte bezettingsgraad.

Op de locaties wordt volgens de RIVM-richtlijnen gewerkt. Maar anders dan voorheen zullen de medewerkers de tafels nu na gebruik afruimen en gelijk desinfecteren. Daarnaast zijn veel producten voorverpakt en worden de sappen gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel. Verder wordt gasten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen.

Aangepast menu

Ook het menu is aangepast, laat een woordvoerder weten. Datzelfde geldt voor de presentatievorm, omdat producten veel meer zijn voorverpakt. Ook omdat veel on-the-go producten al in een meeneem-verpakking zitten. De producten worden op de locatie wel allemaal vers bereid. Te denken valt aan sandwiches, taartjes en koeken in zakjes, salades in meeneembowls en soep, fruit, sap en smoothies in meeneembekers. Aan dit assortiment worden ook seizoenspecials toegevoegd.

Postitief

La Place startte tijdens de horecasluiting met take-away op een aantal locaties. De ervaringen daarmee zijn zo positief dat de eerste pilots aanleiding waren om de service uit te rollen naar andere locaties. Volgens La Place groeit het volume van take-away elke week. Op dit moment heeft de restaurantketen take-away service bij La Place locaties in ’s-Hertogenbosch, Enspijk, Zwolle, Rotterdam, Eindhoven, Harderwijk, Apeldoorn, Roermond Outlet, Bataviastad, De Lucht Bruchem, De Brug Hoofddorp, Zoeterwoude en Meerkerk. De laatste vier locaties zijn vandaag gestart.

De La Place-restaurants die vandaag opengaan zijn:

1.               Roermond Outlet

2.               Roermond Express

3.               Den Bosch Arena

4.               De Lucht

5.               De Rotonde

6.               Efteling

7.               Rotterdam Alexandrium

8.               Laren

9.               Zwolle de Vrolijkheid

10.             Apeldoorn de Somp

11.             Bataviastad

12.             Duinrell

13.             De Brug

14.             Zoeterwoude

15.             Meerkerk

16.             Harderwijk

17.             Zweibrucken (Duitsland)

18.             Schiphol

19.             Rosada

20              Eindhoven Heuvel

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees bericht


Vier nieuwe Take Away-locaties erbij voor La Place

Formulenieuws - Harderwijk, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn zijn de locaties die La Place extra heeft geopend voor Take Away. De restaurantketen had al aangekondigd vaart te willen zetten met het uitbreiden van afhaalmogelijkheden bij de bestaande locaties.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid