Prorest Catering lanceert nieuwe concept JUUL


Catering - Prorest, onderdeel van Facilicom Services Group, komt met een nieuwe cateringconcept: JUUL. De basis van dit concept is ‘lekker eten en drinken’, waarbij de cateringmanager op locatie zelfverantwoordelijk is voor de menusamenstellingen. Het concept werd vanavond gepresenteerd. JUUL sluit, volgens Prorest, naadloos aan op de vraag van de gast, de ontwikkelingen in de markt en de missie en visie van de cateraar. Aan het concept is lange tijd gewerkt, maar is nu tot op het kleinste detail uitgewerkt. Commercieel directeur van Prorest Catering Patrick Polak legt uit: ‘De toegevoegde waarde van eten en drinken in een organisatie wordt steeds belangrijker, omdat je daarmee zowel fysieke als mentale energie in een organisatie kunt brengen. En dat draagt weer bij aan gezondere werknemers en goed werkgeverschap.’ Deze visie past Prorest ook op de eigen medewerkers toe. Polak vervolgt: ‘De cateringmanagers bij JUUL zijn zelf verantwoordelijk voor de menusamenstellingen op de locatie. Ze krijgen vrijheid en we ondersteunen ze in  ondernemerschap. Omdat het in onze ogen steeds méér gaat om de gedachte achter het concept, om het verhaal. Uiteraard in combinatie met de juiste uitstraling in een horeca-achtige omgeving, met de gastvrijheid die daar bij komt kijken en met de juiste producten. Het liefst ambachtelijk, zoals de producten van ons eigen label Met liefde gekozen. Hierin vallen alleen maar authentieke, ambachtelijke producten waaronder ons eigen brood van de hand van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand.’ Een ander bijzonder aspect aan het nieuwe concept zijn de openingstijden. JUUL hanteert ruime openingstijden. Zo wordt het restaurant veel meer een ontmoetingsplek. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid