Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’


Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Eerder lichtte commercieel manager Marleen Smits, als eindverantwoordelijke voor alle Shell-winkels in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk in @FoodClicks al toe dat de shops een huiselijk en gezellige ‘Scandinavische sfeer’ krijgen. Een sfeer die ook wel wordt aangeduid als ‘hygge-ambiance. Shell heeft het nieuwe shopconcept ontwikkeld samen met haar vaste bakerypartner Bakerstreet, onderdeel van de Vital Food Group,

Gezondheid

Veel aandacht in de shops krijgen de gezonde gerechten en producten. Gasten worden ook gemotiveerd juist de gezonde producten te kiezen. Ook zullen de medewerkers in de nieuwe locatie niet alleen als baliemedewerkers in de shop staan, maar vooral ook als gastheer en gastdame. De medewerkers zijn hiervoor allemaal getraind en de meeste verstaan ook het vak van barista. Koffie in allerlei variaties gaat een belangrijk onderdeel uitmaken van het nieuwe concept. Daarnaast wordt alles vers gemaakt in het zicht van de gast. Verleiding van de gast speelt een belangrijke rol bij de presentatie van de producten en gerechten.

Tweede locatie dit najaar

Sandelingen Oost is de eerste locatie die opengaat volgens het nieuwe shopconcept. Na de zomer wordt de tweede geopend, in de buurt van Amsterdam. Aanvankelijk wilde Shell ook deze openen voor de zomer. Maar door vertraging in het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen is die uitgesteld tot na de zomer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid