Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’


Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Eerder lichtte commercieel manager Marleen Smits, als eindverantwoordelijke voor alle Shell-winkels in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk in @FoodClicks al toe dat de shops een huiselijk en gezellige ‘Scandinavische sfeer’ krijgen. Een sfeer die ook wel wordt aangeduid als ‘hygge-ambiance. Shell heeft het nieuwe shopconcept ontwikkeld samen met haar vaste bakerypartner Bakerstreet, onderdeel van de Vital Food Group,

Gezondheid

Veel aandacht in de shops krijgen de gezonde gerechten en producten. Gasten worden ook gemotiveerd juist de gezonde producten te kiezen. Ook zullen de medewerkers in de nieuwe locatie niet alleen als baliemedewerkers in de shop staan, maar vooral ook als gastheer en gastdame. De medewerkers zijn hiervoor allemaal getraind en de meeste verstaan ook het vak van barista. Koffie in allerlei variaties gaat een belangrijk onderdeel uitmaken van het nieuwe concept. Daarnaast wordt alles vers gemaakt in het zicht van de gast. Verleiding van de gast speelt een belangrijke rol bij de presentatie van de producten en gerechten.

Tweede locatie dit najaar

Sandelingen Oost is de eerste locatie die opengaat volgens het nieuwe shopconcept. Na de zomer wordt de tweede geopend, in de buurt van Amsterdam. Aanvankelijk wilde Shell ook deze openen voor de zomer. Maar door vertraging in het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen is die uitgesteld tot na de zomer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


{if '1' == '1'}

Trumpi Time opent tweede locatie in Breda

Lunchroom – Trumpi Time heeft de tweede locatie geopend. De eerste locatie opende begin april aan de Nieuwe Haagdijk in Breda als koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. De tweede locatie is gevestigd aan de Nieuwe Kadijk in Breda en zit op hetzelfde terrein als het SAKKO tankstation.

Lees bericht

{if '2' == '1'}

Shell-winkels steeds belangrijker in transitieproces

Interview - De media staan bol van de berichten over de transitie waarin olieconcern Shell momenteel zit. Het gaat dan om de omschakeling van fossiele brandstoffen naar andere, lees: duurzame, energiebronnen. Parallel aan deze ontwikkeling kijkt Shell ook anders naar de rol van hun tankstations en vooral de shops. Vandaag opende Shell de eerste locatie met het nieuwe Shell Caf...

Lees bericht

Shell opent ‘toekomstbestendig’ Shell Café langs A16

Petrol - Shell heeft maandag 19 april het eerste ‘Shell Café’ geopend langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. De inrichting en het assortiment van station Sandelingen Oost zijn volledig vernieuwd volgens het nieuwe concept van Shell. Het nieuwe concept straalt meer gastvrijheid uit en heeft een rustgevende, noordelijke ambiance, die ook wordt aangeduid als ‘hygge’.

Lees bericht


De Broodjesbox opent tweede locatie in Deventer

Petrol – In de tankshop van het Shell-tankstation aan de Snipperlingsdijk in Deventer is afgelopen week de tweede De Broodjesbox geopend. Na het succes van de pilotstore in Almelo is de tijd voor de ondernemers Jan Knol en Ruud Sievers rijp om het concept verder uit te rollen.

Lees bericht

Partnership Achilles Brandstoffen met Coffee Fellows

Samenwerking - Bianca van Es, algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), en Chiel Beckmann en Karel van Lange, directie van CK Nederland en masterfranchisenemer van Coffee Fellows in Nederland hebben op 26 maart een overeenkomst getekend voor verdere samenwerking.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid