Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’


Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Eerder lichtte commercieel manager Marleen Smits, als eindverantwoordelijke voor alle Shell-winkels in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk in @FoodClicks al toe dat de shops een huiselijk en gezellige ‘Scandinavische sfeer’ krijgen. Een sfeer die ook wel wordt aangeduid als ‘hygge-ambiance. Shell heeft het nieuwe shopconcept ontwikkeld samen met haar vaste bakerypartner Bakerstreet, onderdeel van de Vital Food Group,

Gezondheid

Veel aandacht in de shops krijgen de gezonde gerechten en producten. Gasten worden ook gemotiveerd juist de gezonde producten te kiezen. Ook zullen de medewerkers in de nieuwe locatie niet alleen als baliemedewerkers in de shop staan, maar vooral ook als gastheer en gastdame. De medewerkers zijn hiervoor allemaal getraind en de meeste verstaan ook het vak van barista. Koffie in allerlei variaties gaat een belangrijk onderdeel uitmaken van het nieuwe concept. Daarnaast wordt alles vers gemaakt in het zicht van de gast. Verleiding van de gast speelt een belangrijke rol bij de presentatie van de producten en gerechten.

Tweede locatie dit najaar

Sandelingen Oost is de eerste locatie die opengaat volgens het nieuwe shopconcept. Na de zomer wordt de tweede geopend, in de buurt van Amsterdam. Aanvankelijk wilde Shell ook deze openen voor de zomer. Maar door vertraging in het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen is die uitgesteld tot na de zomer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Partnership Achilles Brandstoffen met Coffee Fellows

Samenwerking - Bianca van Es, algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), en Chiel Beckmann en Karel van Lange, directie van CK Nederland en masterfranchisenemer van Coffee Fellows in Nederland hebben op 26 maart een overeenkomst getekend voor verdere samenwerking.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid