Tweede Bakker Bart in Haaksbergen meer gericht op horecafunctie


Tweede Bakker Bart in Haaksbergen krijgt speciaal assortiment voor horecafunctie

Formulenieuws –Op zondag 21 november is in Haaksbergen aan de Markt 22 de nieuwste Bakker Bart vestiging geopend. Het is de tweede vestiging van de franchisenemers Dennis en Jorieke Klein Poelhuis in Haaksbergen. Nieuw is dat zij zich in deze vestiging nog meer gaan richten op de horecafunctie. 

De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen, zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels. Maar ook de inbreng en visie van de franchisenemers is meegenomen in het winkelontwerp; een coproductie tussen franchisegever Bart’s Retail B.V. en de eigenaren. Omdat de eigenaren zich in de vestiging meer willen richten op horeca is een nieuw assortiment ontwikkeld. Nieuw in het assortiment zijn koffie van barista-kwaliteit, verse kruidenthee en warme lunchproducten die vers worden bereid op een bakplaat. De eerste winkel van Dennis en Jorieke Klein Poelhuis aan de Spoorstraat gaat zich meer richten op de bezorgmarkt en producten voor thuis.

De franchisegever van de formule Bakker Bart is Bart’s Retail B.V. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht en maakt onderdeel uit van Vital Food Group B.V., waartoe ook Bakerstreet behoort. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 150 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bakker Bart heropent ook vestiging in Rotterdam

Formulenieuws - Bakker Bart heeft de winkel aan de Lijnbaan 67 in Rotterdam heropend. Eerder deze maand heropende de formule al de winkel aan de Demer in Eindhoven. Met de verruimde winkel in Rotterdam krijgt ook het ondernemersduo Patricia en Henjo  Hielkema een winkel met veel nieuwe elementen.

Lees bericht


Bakker Bart heropent de vestiging in centrum Ede

Formulenieuws - Bakker Bart heeft onlangs de winkel aan de Grotestraat 73 in Ede heropend. In de vestiging in het centrum van Ede zijn de leerpunten doorgevoerd vanuit de nieuw geopende Bakker Bart vestigingen Almelo en Enschede-zuid, waar pilots hebben gelopen met het nieuwste Bakker Bart-concept.

Lees bericht

Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’

Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid