1.100ste AH opent in het centrum van Delft


Marit van Egmond en Jeroen van Mourik openen de 1100ste AH-winkel in Nederland / Foto bij: Yasmin Hargreaves Photography

Formulenieuws - Albert Heijn opende dinsdag de 1100ste winkel. Het gaat om de vesting aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. De locatie werd geopend door Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn.

Supermarktmanager Jeroen van Mourik van de vestiging in Delft is niet alleen trots op het assortiment, maar ook op de duurzaamheidsaspecten van de winkel. Zo wordt de restwarmte van de koelingen gebruikt om de winkel te verwarmen en gebruikt de vestiging geen gas. Dat levert een forse energiebesparing op. Tevens is er overal ledverlichting..

Gemak

Bij de Albert Heijn veel  digitaal gemak. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en recepten, en er zijn elf zelfscankassa’s.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geniet & Geef-actie levert ruim halve ton op voor KiKa

Actie - De jaarlijkse actie Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel, heeft meer dan een halve ton opgeleverd. De gerealiseerde €50.171 komt volledig ten goede komt aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) en is bestemd voor vernieuwend onderzoek en verschillende activiteiten op het gebied van kinderkanker.

Lees berichtAH opent nieuw Home Shop Center en breidt bezorggebied uit

Formulenieuws - Albert Heijn groeit stevig door met e-commerce. De retailer opent een nieuw Home Shop Center in Roosendaal, breidt AH Compact verder uit en vergroot het bezorggebied in België. Hierdoor kunnen honderdduizenden nieuwe huishoudens in Nederland en België de boodschappen vanaf deze week laten thuisbezorgen.

Lees bericht
Thema-attractie World Food Experience opent in 2023

Experience – Eind 2023 gaat de World Food Center Experience open. Bezoekers van dit eerste thema-attractiecentrum kunnen vanaf dat moment met al hun zintuigen voedsel gaan beleven. In de Experience ontdekken bezoekers de complete wereld achter hun eten op een leuke en leerzame manier.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid