Aanmelden Nederlandse Horecaprijzen gestart


Verkiezing – De jaarlijkse verkiezingen voor de Nederlandse Horecaprijzen is weer van start gegaan. De prijzen kunnen de aantrekkingskracht van de horecabedrijven op personeel vergroten en zorgen lokaal en regionaal voor extra publiciteit. @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van de prijzen.

Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de horeca heel veel doorzetters en die verdienen een podium. Horecagelegenheden maken daarom bij de Nederlandse Horeca Prijzen kans op de Awards in hun eigen gemeente en provincie.

Uniek aan deze verkiezing is dat er in ieder gemeente van Nederland titels zijn te winnen. Er zijn 5 verschillende categorieën voor horecagelegenheden. Een titel in een gemeente winnen is de manier om te laten zien dat horecamedewerkers bij jullie moeten komen werken en kan positieve aandacht en nieuwe gasten opleveren. Meld jullie daarom nu gratis aan voor de verkiezing.

Bron: Nederlandse HorecaPrijzen/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederlandse Horecaprijzen van start met 2 extra juryprijzen

Verkiezing – De nieuwe editie van de Nederlandse Horecaprijzen is van start gegaan. Bij de verkiezing zijn er 3 categorieën terug van weg geweest; Hotel van het Jaar, Strandpaviljoen van het Jaar en Foodtruck van het Jaar. Ook zijn er bij deze editie 2 nieuwe Vakjury Awards bijgekomen, namelijk ‘Best Plant-Based Company’ en Social Employer - Sociaal bedrijf.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid