AH-vakkenvullers krijgen hesjes met oproep om afstand houden


Afgeplakte vlakken op de grond en tekst op de rug van vakkenvullers moeten mensen duidelijk maken voldoende afstand te houden

Supermarkt - Albert Heijn verstrekt de komende dagen hesjes aan vakkenvullers met daarop de oproep om voldoende afstand te houden. Op de achterzijde van de hesjes staat de tekst 'We doen het samen. Hou voldoende afstand'.

Andere supermarkten maken klanten ook attent voldoende afstand te houden. Dat gebeurt met informatieborden bij de ingang, maar bijvoorbeeld ook met buttons die medewerkers dragen, zoals bij een aantal Jumbo’s.

Ook zijn er afgelopen tijd plexiglas schermen geplaatst ter bescherming van kassamedewerkers bij diverse retailorganisaties en wordt overal opgeroepen vooral met pin of contactloos te betalen.

Ouderen

Vanaf vandaag heeft Albert Heijn ook een speciaal uurtje voor ouderen ingesteld om boodschappen te kunnen doen. Voorafgaand aan de reguliere openingstijden kunnen ouderen (70+) tussen 7 en 8 uur ’s morgens boodschappen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht


Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht




Al 45 Jumbo-locaties gestopt met tabaksverkoop

Supermarkt -  Jumbo bouwt de tabaksverkoop bij de servicebalies in de supermarkten langzaam verder af. Inmiddels zijn er zo’n 45 servicepunten zonder tabak, waarvan zo’n 25 verkooppunten bij franchisers. Supermarkten mogen nog tot 1 juli dit jaar tabak verkopen. Daarna moeten alle vestigingen vanwege een wettelijk verbod zijn gestopt.

Lees bericht

AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid