Albert Heijn brengt nieuw Asian-versconcept Bam Tuk


Het nieuwe Asian-versconcept Bam Tuk bij Albert Heijn in Eindhoven

Formulenieuws – Albert Heijn heeft een nieuw versconcept gelanceerd onder de naam Bam Tuk. Het gaat bij Bam Tuk om een assortiment dagverse sushi’s en Asian Streetfood.

Bam Tuk is een versconcept van Kelly Deli, waarmee Albert Heijn ook samenwerkt met de dagverse sushi’s. Het Asian-versconcept is vrijdag geïntroduceerd in de AH XL in Eindhoven en wordt bij succes uitgerold naar andere locaties. Zo staat volgende week Tilburg op de planning. In Eindhoven wordt met 28 artikelen gestart, van springrolls, pad Thai tot aan dessert als mango sticky Rice. Voor-, hoofd-, nagerechtjes en allerlei hapjes om te delen.

AH XL

Vooralsnog ziet Albert Heijn voor de 20 tot 30 extra Asian streetfood-producten in het Bam Tuk-assortiment ruimte bij de XL winkels. Maar ook andere grotere locaties worden niet uitgesloten, mits daar voldoende ruimte beschikbaar is.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht

‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht



BP Vlamings Dinteloord opent aparte TabakSpeciaalZaak

Tankstation – BP Dinteloord is naar alle waarschijnlijkheid het eerste Nederlandse tankstation dat een eigen TabakSpeciaalZaak heeft geopend. De vestiging ging deze week open en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving van dit moment. De TabakSpeciaalZaak is in een aparte, afgescheiden ruimte van de tankshop ingericht.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid