Albert Heijn en KNVB organiseren schoolvoetbalfinale


Het is weer voor het eerst dat de schoolvoetbalfinale gespeeld kan worden

Leisure - Op vrijdag 17 juni komen er 300 jongens en meisjes uit heel Nederland naar de KNVB Campus in Zeist voor de finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Albert Heijn zorgt als partner van de KNVB en supporter van voetballend Nederland tijdens alle wedstrijden voor vers fruit als tussendoortje in de rust.

De landelijke schoolvoetbalfinale voor Groep 5 tot en met 8 van het basisonderwijs start met een peptalk van bondcoach Louis van Gaal voor de jonge finalisten. In de week voorafgaand aan de finale krijgen de deelnemers van het toernooi via een digitale warming-up de gelegenheid om met hun klas een vraag voor de bondscoach in te sturen. Deze zal Van Gaal bij de opening van de landelijke finale beantwoorden. Daarnaast heeft de trainer vast wat laatste adviezen en aanmoedigingen voor de aftrap.

Toernooi

Het is voor het eerst sinds 2019 dat het toernooi weer fysiek plaats kan vinden. De vorige twee edities van de schoolvoetbalfinale konden vanwege corona niet doorgaan. Albert Heijn heeft toen samen met de KNVB ‘Schoolvoetbal in de Klas!’ georganiseerd. Johan van der Zanden, directeur Marketing & Communicatie: “Samen maken we ons hard voor een gezonde, sportieve en sterke toekomst voor iedereen. Dat doen we met de verbindende kracht van voetbal om mensen samen meer en met plezier te laten bewegen”.

Bron: AH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht



AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht



Albert Heijn vernieuwt broodassortiment

Supermarkt - Albert Heijn lanceert vanaf volgende week een nieuw gezonder en duurzamer broodassortiment. Voor de broodproducten wordt Nederlands graan gebruikt, is het zoutgehalte verlaagd en heeft het assortiment een groter volkorenaanbod. Ook zegt de supermarktketen dat het de prijzen heeft verlaagd.

Lees bericht

Albert Heijn introduceert ‘traybake-maaltijden’

Introductie - Albert Heijn heeft deze week de grootste en de eerste Albert Heijn XL heropend, die in Arnhem. De locatie heeft niet alleen een Bakery Café, zoals die eerder werd geopend bij de AH XL ‘Gelderlandplein’ in Amsterdam-Buitenveldert, maar de vestiging heeft ook tray-bakemaaltijden, meldt Foodpersonality.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid