All day breakfast diner by Jarmusch opent tweede locatie


Jarmusch richt zich op het ontbijten buiten de deur / Foto bij: Mitchell van Voorbergen

Ontbijtconcept – Inspelend op de trend naar ontbijten buiten de deur opent horecabedrijf Jarmusch een tweede locatie in Rotterdam. Jarmusch is een op American diner geïnspireerde, all day breakfast restaurant waar gasten terecht kunnen voor verschillende ontbijtklassiekers en bowls.

Het nieuwe pand van by Jarmusch beslaat 250 m2 aan binnenruimte en heeft een terras van 100m2.  Na de locatie aan de Goudsesingel is dit de tweede locatie in Rotterdam. Founder Ruben Venema: “Er is een verschuiving gaande. Het nachtleven verplaatst zich steeds meer naar de vooravond en de stad wordt steeds eerder wakker. Ontbijten buiten de deur wint daarmee aan populariteit. In landen zoals Noord-Amerika is buiten de deur ontbijten onderdeel van het dagelijks leven. We zien dat dit in Nederland ook steeds meer ingeburgerd raakt.” 

Groei

Jarnusch heeft, volgens eigen zeggen, ook de allerbeste filterkoffie. Verder biedt het assortiment pancakes, vega breakfast burrito's, mimosa's en verschillende ‘eggs-any-way-you-like’-gerechten. Venema wil groeien en in elke grote stad een ‘by Jarmusch’ openen. “We hebben vertrouwen in deze groei, omdat we heel hecht samenwerken met ons personeel. Hun betrokkenheid en professionaliteit is een onmisbare factor in het succes van by Jarmusch.”

Vroege vogels

By Jarmusch opende voor het eerst haar deuren in 2017 in Het Industriegebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam. De breakfast diner is sindsdien een plek voor vroege vogels, ochtendmeetings of een ontbijt- of lunchlocatie met collega's of vrienden. Naast ontbijtklassiekers serveert Jarmusch ook bowls en sappen.

Bron: Jarmusch/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Freshly Chopped opent in Amsterdam derde locatie

Formulenieuws –Freshly Chopped opent maandag 20 maart de derde locatie. De vestiging komt in Amsterdam Zuid-Oost aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Freshly Chopped is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde, vers gemaakte producten.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid