Attractiepark Toverland wil 19 mei heropenen


Leisure – Attractiepark streeft ernaar om op 19 mei weer open te gaan. Die datum is in overleg met gemeente Horst aan de Maas vastgesteld. De opening betekent wel dat er van tevoren gereserveerd moet worden voor een bezoek. De datum is tevens de verjaardag van het attractiepark.

Steeds meer duiken berichten op van attractieparken en dierentuinen die eind mei open gaan. De meeste dagrecreatiebedrijven doen dat in fases, waarbij eerst wordt getest en geoefend met eigen medewerkers en hun familieleden. Op alle locaties wordt het protocol ‘Veilig Samen Uit’ gevolgd. Richtlijnen die zijn opgesteld door brancheverenigingen Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen op basis van de voorschriften van het RIVM.

Ook Toverland houdt zich aan het protocol en opent binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving. Dit protocol biedt drie garanties omtrent goede informatievoorziening, extra hygiënemaatregelen en uiteraard de anderhalve meter afstand tussen huishoudens. Jean Gelissen jr., Algemeen Directeur, is verheugd dat Toverland binnenkort weer open kan. “Wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten een veilig en verantwoord dagje uit en onze medewerkers een magische werkdag kunnen bieden. We zijn er klaar voor om onze poorten op 19 mei, onze verjaardag, weer te openen!”

Gasten kunnen zich op de website van Toverland goed voorbereiden op hun bezoek. Hier is het bovendien mogelijk om online tickets op datum te reserveren. De capaciteit van Toverland is beperkt tot de helft en alleen met een ticket op datum is toegang verzekerd. Ook voor abonnementhouders geldt dat zij hun bezoek van tevoren moeten reserveren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Attractieparken scoren lager op bezoekersloyaliteit

Onderzoek – Attractieparken scoren lager op bezoekersloyaliteit dan dierentuinen. De top acht qua loyaliteit telt zeven dierentuinen. De Efteling is het enige attractiepark binnen de top acht. Aquaria scoren het laagst op loyaliteit. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Attractieparken en Dierentuinen, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 6.000 Nederlanders.

Lees bericht



RIVM ziet suikerinname door frisdranken snel dalen

Onderzoek - De totale suikerinname is in de periode 2019-2021 met 10,2% gedaald; dat is voor het grootste deel dankzij de daling van het suikergehalte in niet-alcoholische dranken. Nederlanders krijgen op die manier steeds minder suiker binnen via non-alcoholische dranken, zo blijkt uit een vorige week gepubliceerde Voedselconsumptiepeiling 2019-2021 (VCP) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Lees bericht




Naar een gezonder voedselaanbod, ook out-of-home

Congres - Wat is nodig om het voedselaanbod voor consumptie buitenshuis te verbeteren en hoe kan de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV) daaraan bijdragen? Tijdens de inspiratiesessie ‘NAPV voor out-of-home en kant-en-klaar’ op 28 november, boog een dertigtal praktijkdeskundigen zich samen met experts van het RIVM en het Voedingscentrum over dit vraagstuk.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid