Bekendmaking Foodservice Marketing Award tijdens Horecava


Awards – Gate delivery en Smullers roze fritessaus waren de winnaars van de Foodservice Marketing Award vorig jaar. Deze editie is de opzet gewijzigd en is er maar één winnaar. De prijs onderscheidt de meest succesvolle en toonaangevende marketinginitiatieven binnen de foodservice en wordt tijdens de Marketing Breakfast Club op de Horecava bekend gemaakt en uitgereikt De Foodservice Marketing Award is een initiatief voor de leden van FoodserviceXs.Op 15 januari is het de zevende keer dat de prijs wordt uitgereikt. Een vakjury bestaande uit Désirée Struijk (Senta), Ron Simpson (The Avocado Show) en Roger Bloem (CityGuys), de winnaar van vorig jaar hebben in een eerder stadium een voorselectie gemaakt van alle inzendingen. HMSHost International won vorig jaar met F&B Gate delivery de prijs op ‘Innovatie’, terwijl NS Stations met Smullers roze fritessaus de prijs in de wacht wist te slepen op het onderdeel ‘Activatie’. In beide categorieën was er toen ook een runner-up. Voor deze editie zijn de categorieën Innovatie en Activatie samengevoegd en wordt er nog maar één award uitgereikt. Alle inschrijvingen zijn door de juryleden beoordeeld op verschillende criteria, zoals verstrekte cijfers, (doelgroep)onderzoek, verkoopgroei en merkbekendheid. Prijsuitreiking van de Foodservice Marketing Award vindt plaats tijdens de Marketing Breakfast Club. Vorig jaar werd de bijenkomst voor het eerst gehouden en was zodanig succesvol dat beide partijen hebben afgesproken het ‘ontbijtcongres’ de komende drie jaar samen te organiseren. Bijgaand de vijf genomineerden. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Bidfood-initiatief Horeca Samen Sterk bundelt cadeaukaarten

Actie - Restaurant Cadeau, Diner Cadeau en de VVV Dinercheque zijn vanaf vandaag te gebruiken via Horeca Samen Sterk. De drie partijen hebben zich aangesloten bij het initiatief van groothandel Bidfood en Intersolve om de horeca te helpen. Kopers van de cadeaukaarten steunen met de cheques hun favoriete horecagelegenheid direct om zo later te kunnen genieten van een diner of...

Lees bericht

Vrumona wisselt producten met krappe THT-datum gratis om

Interview - De huidige coronacrisis treft de horecasector enorm. Vrumona wil daar waar mogelijk ondernemers steunen. “Ook voor ons is dit een uitdagende periode, maar zeker nu staat onze kernwaarde ‘samenwerken’ centraal, dus waar mogelijk ondersteunen wij de horeca, onze handelspartners en klanten”. Het frisdrankenbedrijf doet dat in samenwerking met KHN in Help de Horeca, met het branchebrede initiatief ‘samenuitsamenthuis’...

Lees bericht



Initiatief ‘Help de Horeca’ ondersteunt horecaondernemers

Ondersteuning - Met ‘Help de Horeca’, een nieuw initiatief, ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met een aantal horecapartners de Nederlandse horecaondernemers in deze moeilijke periode. Mensen kunnen een waardebon kopen, die later is te verzilveren, maar waardoor ondernemers toch inkomsten krijgen. Bedoeling van de waardebon is dat later iedereen weer volop kan genieten van het eigen favoriete restaurant of café.

Lees bericht

29,2% van de gerechten bij Sodexo is vegetarisch

Catering - Sodexo Nederland zag vorig jaar de vraag naar vegetarische gerechten met maar liefst 20,2 procent stijgen. Als gevolg van de toename werd ook het aanbod verruimt. Inmiddels is 29,2 procent van de gerechten vegetarisch, zo laat de cateraar weten. Sodexo heeft verschillende initiatieven om vegetarisch onder de aandacht te brengen. Zo heeft de cateraar in haar menu’s standaard op...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid