BFG Warehousing gaat verder onder de naam QSTA


De fusie tussen QSTA en BFG Warehousing maakt het mogelijk om kleine hoeveelheden tot grote pallets geleverd te krijgen

Fusie - BFG Warehousing, een speler in de logistieke foodsector, gaat fuseren met QSTA, een online versmarkt voor foodprofessionals. Het samengaan van beide bedrijven markeert een nieuwe fase, die hun krachten op deze manier bundelen om een nog breder scala aan diensten aan te kunnen bieden.

BFG Warehousing is een koelvrieshuis met 25.000 m2 opslagruimte voor levensmiddelen, dat de laatste jaren fors is gegroeid. Het bedrijf verzorgt niet alleen de warehousing, maar ook voor een breed aanbod van logistieke oplossingen. “We bieden nu alles van AI-gebaseerde forecasting tot fijnmazige distributie”, aldus Mark Kornet, directeur van BFG Warehousing, uit. Strategisch

Fusie

De samenwerking met QSTA, een innovatief online platform voor foodprofessionals, gaat met deze fusie nu een stap verder. “Samen zorgen we ervoor dat we onze snelle groei kunnen ondersteunen, met alle logistieke mogelijkheden nu in-house”, aldus Rian Faaij, directeur van QSTA. "Met meer dan 200 toeleveranciers profiteren we van de expertise van BFG Warehousing om razendsnel en efficiënt te kunnen leveren aan onze klanten." De fusie maakt het mogelijk om kleine hoeveelheden tot grote pallets efficiënt geleverd te krijgen. Hierdoor kunnen foodprofessionals gerichter inkopen, om schaalvoordelen te behalen en voorraadrisico’s te beperken, wat de kans op voedselderving aanzienlijk kan verminderen.

Bron: QSTA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jubileumeditie Sial Paris volledig uitverkocht

Vakbeurzen - De internationale voedingsmiddelenvakbeurs SIAL Paris beleeft  van 19 t/m 23 oktober niet alleen haar 60e verjaardag, maar wordt mogelijk ook de grootste Sial ooit. Ruim vijf maanden voor het begin van dit topevenement is de beursvloer volledig uitverkocht.

Lees bericht


Foodplatform QSTA en databeheerder Foodbyte fuseren

Samenvoeging – Databeheerbedrijf Foodbyte en online foodplatform QSTA in Rotterdam zijn per 1 maart jl. samengevoegd. De bedrijven zetten hun gezamenlijke activiteiten voort onder de naam QSTA. Dankzij de samenvoeging wil het nieuwe QSTA verder voorop lopen in de foodwereld als het gaat om het verwerken en publiceren van fooddata.

Lees bericht

Müller Fresh Food partner in het European Food Network

Logistiek – De Nederlandse dochteronderneming van Dachser, Müller Fresh Food Logistics, is op 1 januari 2024 officieel partner geworden van het European Food Network (EFN). Dachser nam het bedrijf begin 2023 over en heeft sindsdien met succes de weg van samenwerking en integratie ingeslagen. Met Müller als partner in de Benelux is het Europese netwerk voor voedingsmiddelendistributie aanzienlijk versterkt. 

Lees bericht

Medewerkers horeca hebben financiële last van inflatie

Onderzoek - Bijna de helft (46 procent) van de Nederlandse eerstelijnsmedewerkers in dienstverlenende sectoren zoals de horeca, werkte dit jaar meer uren om hun levensonderhoud te bekostigen. Maar ondanks die extra uren was het toch ook nog noodzakelijk voor medewerkers om extra financiële maatregelen te nemen.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid