Bierfestival Brew@theZoo terug naar Beekse Bergen


Bij Brew@theZoo kunnen bezoekers tegelijkertijd genieten van tweehonderd unieke biersmaken én meer dan honderd diersoorten

Event - Brew@theZoo keert dit jaar op 28 en 29 juni terug naar Beekse Bergen voor de derde editie. Met ruim tweehonderd bieren van meer dan vijftig brouwerijen is het een van de grootste speciaal bierfestivals van Nederland.

Het evenement wordt wederom opgezet in samenwerking met Royal Swinkels. Een deel van de opbrengst van de ticketverkoop gaat naar het Northern Corridors Project van Save the Elephants. Tijdens Brew@theZoo is het Safaripark speciaal in de avonduren geopend van 17.30 uur tot 22.30 uur. Verspreid door het park staan stands van uiteenlopende brouwerijen. Deelnemende brouwerijen zijn De Molen (Bodegraven), Uiltje Brewing Company (Haarlem) en Van Moll Craft Beer (Eindhoven) , maar ook plaatselijke brouwerijen, zoals De Blauwe IJsbeer (Tilburg) en Goei Spul (Goirle).

Uniek bierfestival

Rens Willemsen, general manager van Safaripark Beekse Bergen: “De afgelopen twee jaar is Brew@theZoo uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd speciaalbierfestival. Met vorig jaar 8.000 bezoekers kunnen we ons inmiddels als een van de grootste bierevenementen van Nederland beschouwen. Het is natuurlijk ook echt heel bijzonder: waar kan je nou tegelijkertijd genieten van tweehonderd unieke biersmaken én meer dan honderd diersoorten?" Thijs de Kort, horecadirecteur bij Royal Swinkels: “We zijn verheugd dat we na twee succesvolle edities ook dit jaar weer deze ervaring kunnen bieden aan bierliefhebbers”.

Bron: Royal Swinkels/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Royal Swinkels introduceert biologisch gebrouwen FreeBrew

Introductie - Royal Swinkels introduceert een caloriearme craft soda op basis van mout. FreeBrew is gemaakt van biologische ingrediënten en mouten van gerst, haver, tarwe en spelt. De alcoholvrije dorstlesser doorloopt hetzelfde brouwproces als bier, zonder dat er alcohol wordt gevormd, en komt in de smaken bloedsinaasappel, citroen en framboos.

Lees bericht


Royal Swinkels Family Brewers wordt Royal Swinkels

Brouwerij - Royal Swinkels Family Brewers gaat verder als Royal Swinkels. Royal Swinkels vertegenwoordigt een onafhankelijke familie van mouters én brouwers die zich inzet om gezamenlijk succes te behalen en slimmer en duurzamer te ondernemen. Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat de bestaande naam niet langer alle bedrijfsactiviteiten dekt.

Lees bericht

Bijna 50 brouwerijen op 9de editie Bierproeffestival

Evenement – Twee jaar heeft het geduurd, maar van 19 tot en met 21 mei wordt in de Grote Kerk in Den Haag de negende editie van het Nederlands Bierproeffestival gehouden. Drie dagen lang presenteren een recordaantal van bijna 50 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren.

Lees bericht

Swinkels Family Brewers neemt Uiltje Brewing Company over

Overname – Swinkels Family Brewers geeft invulling aan de eigen groeistrategie en breidt aanbod aan eigen merken uit met Uiltje Brewing Company. Uiltje Brewing Company staat bekend als eigenzinnige bierbrouwerij, met een sterk merk dat naam maakte met opvallende illustraties op het blik.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid